Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29hetesen lejjebb ment volna...

29hetesen lejjebb ment volna a hasam vagy csak képzelem? Létezhet?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy kép jól jönne, látatlanban nem igazán lehet bármit is mondani...
2011. ápr. 14. 14:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem már 22hetesen beállt a baba,ugy mondják "leszállt a méhed":) 32hetes vagyok
2011. ápr. 15. 09:19
 3/6 A kérdező kommentje:
akkor a pocim is lejjebb ment ezek szerint_?amugy tegnap vettem észre mintha lejjebb lenne...?
2011. ápr. 15. 09:21
 4/6 anonim ***** válasza:
a 2.válaszoló vagyok! 20hetesen nagyobb volt a pocim mint most illetve felülről nézve olyan:) Érdekes volt nekem is először mintha összement volna a pocim!De azért biztonság kedvéért mond majd a dokinak ha legközelebb mész de szerintem csak attól van hogy lement a baba:) Könnyü szülést kivánok Nektek!:D
2011. ápr. 15. 09:49
 5/6 A kérdező kommentje:

hogy ilyen korán lement az nem baj?hamarabb szűlök talán majd?

nagyon fáj a hasam,szurkál

2011. ápr. 15. 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt nem irtad hogy fáj is! Valószinű szélesedik a csipőd lent meg nő a méhed is az is szurkáló érzés!De ha most majd ugyis menned kell dokihoz 30-32hét között emlitsd meg neki! Előbb szülni hát nem tudom én 1ujjnyita voltam kinyilva a 27héten de elég jól tart a méhszájam pedig mostanában nekem is bazi nagy fájdalmaim voltak bár nekem alul! Én ugy vagyok vele amig nincs folyásom vérzésem addig nincs baj!Persze mégegyszer irom dokinak emlitsd meg mindenképpen! Az nem baj ha lent van a baba attól még nem jön előbb!
2011. ápr. 15. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!