29hetesen a 90cm-has kicsi/nagy? Olyan picinek érzem.
Nem pici! Örülj neki, hogy nem nagyobb, mert hidd el sokkal kényelmetlenebb ráadásul esélyesebb, hogy reped a bőr.
Nekem 105cm volt 29 hetesen, most meg már hatalmas, de jobban örülnék, ha kisebb lenne.
Második gyerkőc:)
Első terhességnél a 15.héten volt ekkora a hasam, 38hetesen repedtem csak, szülés előtt egy-két nappal, 12kgval zártam(szülés után 48órával a felénél is kevesebb volt rajtam, víz volt a java:)).
Most 29hetesen 3,5kgt híztam, és ekkora a hasam...
Szerintem sem kicsi.
Masodik babaval 103 cm-es pocakkal mentem szulni. Vekony vagyok, nem is hiztam tul sokat, a baba sem volt oriasi (3100 gramm es 54 cm). Miert lett volna hatalmas a pocakom igy? En orultem neki, igy is latszott, hogy nem cseresznyemagot nyeltem, hanem babat varok, viszont nem volt rossz dolog egy konnyu pocak, amikor az elso gyerek utan rohantam allo nap es dolgoznom is kellett (az elso gyerek 14 honapos volt, amikor a masodikat szultem, azaz meg baba).
Szules utan egy hettel nem volt pocakom, csak a bornek kellett ido, hogy visszahuzodjon, de nyoma nincs rajtam a szulesnek.
Szia, nekem is 90 cm volt a hasam 29 hetesen (64 cm-ről indult), szintén 2. baba.
Most 39 hetes vagyok és 102 centi a pockom, gondolom már ekkora is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!