Hol csinàltassunk henetikai ultra hamgot?
Figyelt kérdés
Budapesyen. esetleg egy linket, àrakról tudnàtok e?2021. nov. 24. 09:36
11/18 A kérdező kommentje:
rendben van. köszönöm.
2021. nov. 24. 10:51
12/18 A kérdező kommentje:
akkor mèg egy gyors kèrdès akkor nem írok ki 2 kèrdèst:
terhes vitaminból, melyiket ajànlanàtok? ami nem is túl dràga, de nem is gagyi.
2021. nov. 24. 10:53
13/18 anonim válasza:
Pocaklakó szerintem tökéletesen megfelel.
14/18 anonim válasza:
Szerintem a Jutavit terhesvitaminja teljesen oké.
Írd be google-be, hogy genetikai ultrahang és válassz egy hozzátok közel esőt. Időpontot kell kérni. 25-35 ezer forint körül mozog Budapesten. Ha 100+ ezrekről beszélünk, abban már benne van valamilyen nipt, pl. prena teszt. Ha neked létszükséglet, hogy ott legyél az első vizsgálatnál, akkor kérdezd meg, hogy kísérő bemehet-e.
Kórházban is el lehet végeztetni az uh-t ingyen, de oda szinte biztos hogy most nem mehet be kísérő. Össze-vissza mászkálni mozizni meg teljesen felesleges ilyen korai terhességben. Fog kapni a párod képeket.
15/18 anonim válasza:
A jutavit terhesvitamin azért nem az igazi, mert folsav van benne, ezt pedig nem mindenki szervezete tudja hasznosítani. A pocaklakóban folát van, ezt tudja.
16/18 anonim válasza:
Nekem a Czeizel intézetben volt 33.000 de én kértem a videófelvételt is, az azt hiszem 2000 ft volt, szóval nélküle 31. Hétfőn megyek a másodikra gondolom hasonló áron.
17/18 anonim válasza:
Én istenhegyire jártam, de ott sem jöhetett be a kísérő és most megint ez van. Magánba sem engednek be. Ez van, mi is elfogadtuk, hogy apa lemarad.
18/18 anonim válasza:
Én októberben voltam az Istenhegyin a 18. hetin Hajdú Krisztinánál, 33 ezer volt az ultrahang. 30 hetesre is csak hozzá megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!