Csináltassak tesztet a koronavírusra?
3 hete szárazan köhögök, légszomjam van, fáj a mellkasom mikor levegőt veszek, annyira gyenge vagyok, hogy az alapvető önellátásom is nehézkes.
Viszont nincs lázam emiatt, a háziorvos nem küld be a kórházba tesztre. Semmilyen gyógyszert nem ad, mert meghallgatta és szerinte tiszta a tüdőm.
Viszont három hete, már mindent kipróbáltam, herbion, lándzsás utifű, stodal, stb. És semmitől nem lettem jobban, egyszerűen nem szakadozik fel a váladék.
Nem jártam fertőzött területen, viszont a napokban jöttünk haza Romániából. Van okom aggódni? Vagy tényleg normális, hogy csak egy sima légúti fertőzés, ami 3 hete húzódik, és nem látjuk a végét?
20 hkm.
Köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam, hogy semmiképp se lehet koronavírus láz nélkül.
Csak fura volt, mert a lázon kívül minden tünet stimmelt, és ilyen még sose volt, hogy 3 hete húzódjon egy köhögés, és egyáltalán ne szakadjon fel a váladék.
Én száraz köhögèssel, lázzal mentem az ügyeletre, konkrétan kinevettek, hogy minek megyek oda. Másnap elmentem a háziorvoshoz és egyből amikor hallotta, hogy köhög valaki kint a váróban kijött és elkülönített a többi betegtől.
Orvosa válogatja a hozzáállás.
Nálunk most pont ilyen járvány van a lányom ovijában. Nem lázasodnak be a gyerekek csak köhög ék stb... A gyerekorvos is azt mondta ez makacs vírus, akár 3 hétig is eltarthat.
Mi 1 hét alatt kijöttünk belőle, de 3 nap ovi után ismét ugyan úgy köhög.
Láz nélkül tényleg nem K.V.
És olyan helyen se jártál..... Szóval?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!