Hol csinàltassunk henetikai ultra hamgot?
Figyelt kérdés
Budapesyen. esetleg egy linket, àrakról tudnàtok e?2021. nov. 24. 09:36
1/18 A kérdező kommentje:
*genetikai ultrahangot
2021. nov. 24. 09:37
2/18 anonim válasza:
A genetikai ultrahang Budapesten szinte mindenhol 30 ezer körül van. 1-2 ezer eltérés van a klinikák között.
3/18 A kérdező kommentje:
Egy ismerősömnek 190 körül volt, nekik 3 magànt ajànlottak.
2021. nov. 24. 09:59
4/18 anonim válasza:
Akkor pontosan mire gondolsz? Mert én a 3 kötelező genetikai vizsgálatra. Ha másra gondolsz, abban nem tudok segíteni.
5/18 anonim válasza:
Nem kevered véletlen a genetikai rendellenességeket szűrő Prena/Nifty/stb tesztekkel? Azok kerülnek 190-200 ezerbe.
6/18 A kérdező kommentje:
mondjuk lehet neki ilyen csomag volt, ami minden vizsgàlatott tartalmaz.
Maga az ultrahang, mert bent szeretnèk lenni.
2021. nov. 24. 10:12
7/18 A kérdező kommentje:
lehetsèges....
2021. nov. 24. 10:12
8/18 anonim válasza:
Én az Istenhegyire jártam a genetikai UH-kra, 30 ezer körül volt, nem tudom pontosan. Honlapjukon megtalálod az árlistát ha érdekel. Akkor már pont bejöhetett egy felnőtt kísérő is, de előtte 2 héttel például még nem. A járvány miatt. Viszont az ultrahang minden másodpercét megkapod videófelvételként. Nem tudom mikor lesz esedékes a vizsgálat, de járványhelyzettől függően egyáltalán nem biztos, hogy a vizsgált személyen kívül más is bemehet.
9/18 A kérdező kommentje:
ès az lehetsèges, hogy a kèrt vizsgàlatokat a honvèdba megcsinàljuk, de előtte mèg külön elmegyünk magànhoz is? mert elsőre szeretnèk ott lenni
2021. nov. 24. 10:34
10/18 anonim válasza:
Teljesen felesleges 2 helyre menni genetikai UH-ra. De ha szeretnél, addig is akárhányszor elmehetsz magán orvoshoz ultrahangoztatni a feleségedet, amíg még beengednek téged is. Bárhova is jelentkeztek be, előtte kérdezz rá az aktuális helyzetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!