Más is járt úgy, hogy kicsípte a bővebb hüvelyi folyás? Ki mit használt rá?
23 hetes vagyok. 1-2 hete már bővebb a hüvelyi folyásom (nem büdös, nem színes, alapjáraton nem viszketek tőle, ez csak a szokásos terhességi folyás, az előzővel is volt kb ilyen időtájt), viszont néha eléggé kicsípi a bőrömet körülötte. Betétet használok, ami felfogja, tehát nem ázik át a bugyim, de így is néha pisilés után érzem, hogy viszket tőle a bőröm. Kínomban most a nagyobb gyerek Sudocremjével kentem be magam, de nem tudom, mi erre a megoldás. Csütörtökön megyek vissza a nőgyógyászhoz, nála rákérdezek majd, de addig is jó lenne valami "tűzoltásnak".
Nem mindig van ez, néha érzem csak, de kegyetlenül tud a bőröm viszketni, égni tőle. 😶
Nemibetegség kizárva. Rendszeresen tisztálkodom.
Érdemes hüvelyi probiotikumot alkalmazni esetleg? Vagy Lactofeelt, hogy javuljon a pH? Kinek mi vált be?
Köszönöm szépen!
Csütörtökön megyek. Más panaszom nincs, most el is múlt a krémtől az irritáció. Nem mindig jön elő.
A hüvelyem nem viszket, csak a bőröm körülötte. Egyértelműen kicsípős viszketés, de mindenképp jelzem majd az orvosnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!