Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az orvosom 36. hétig szedetné...

Az orvosom 36. hétig szedetné velem a progeszteront korábbi méhműtét miatt. Ennek milyen negatív hatásai lehetnek?

Figyelt kérdés
ma 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
A betegtájékoztatóban le van írva. Fiú babáknál nagyon-nagyon ritkán okozhat fejlődési rendellenességet, de ahhoz tuti nagy dózis kellene nem az a napi 100-200 mg amit alapból fel szoktak írni.
ma 19:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Mit okozhat fiú babáknál?
ma 20:01
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Már nem emlékszem, benne van a betegtájékoztatóban. Vedd elő vagy googlizz rá. Az Utrogestan, a Cyclogest vagy a Progeszteron Exeltis betegtájékoztatójában volt, ezeket használtam.
ma 20:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Közben megnéztem az exeltist (azt szedem) abban nem írták. De most jobban rákeresek.
ma 20:05
 5/9 anonim válasza:
73%
Csak én vagyok annyira primitív állat, hogy megkérdezzem a kezelőorvosomat ezekről, ha már rákeresni lusta vagyok? >:)
ma 20:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem jut eszembe, hogy mi erre a helyes kifejezés. Pszichológus mondta, amikor az orvos előtt le vagy blokkolva és nem tudsz rákérdezni ott akkor azonnal. 3 hét múlva megyek újra, addig gondoltam megkérdezem hátha másnak is kellett szednie már ilyen sokáig.
ma 20:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Negatív hatása nem lesz, viszont az indikáció nem annyira állja meg a helyét.
ma 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Erre a legjobb megoldás, írd össze a kérdéseid a dokinál meg felolvasod.... nyilván nem szedetné veled, ha kárt okozna. Vagy lehet, ha nem szedetné veled az nagyobb bajt okozna, mint amilyen kockázat van a gyógyszernek. Ha nem tudsz megbízni a dokidban, keress másikat.
ma 20:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Felszoktam írni a kérdéseket, de erre nem számítottam, hogy még emelni is kell. De köszi a tippet, én is így szoktam mielőtt megyek felírom a kérdéseket. :)
ma 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!