Vetélés/elhalás jele lehet a halványodás az egy héttel korábbi teszthez képest? Linken a képek
Nem látom te mit látsz....ha ürülne a hcg, már 2 nap eltéréssel is fele olyan halvány lenne a teszt, mint az előző. Ilyen teszteknél felesleges már tesztelgetni, 2 hét múlva menj dokihoz és nyugodj meg. Egyébként többet iszik és pisil az ember a várandóság elején a hormonok miatt. Így nem túl releváns a tesztek láthatósága.
Szép pozik a tesztjeid, semmi gond nincs velük.
Ennyire ne idegeskedj, mert nagyon hosszú lesz a terhességed.
Nekem onnantól, hogy az ügyeleten még volt pulzàlás hétfőn, szinte negatívra halványodott a tesztem szombatra, mikor missed ab lett (aznap reggelre amúgy megszűnt a mellfeszülés is, ami az egyetlen tünetem volt).
Èn náladnem látok halványodást, ne stresszeld magad.
(Nem tudom, hogy mi okod van tesztelgetni, de szerintem ne tedd 🙂)
De hidd már el, hogy a halványodás nem így néz ki. Miért jó a rosszra gondolni? Keress egy pszichológust, mert úgy látszik más gond van nálad. Örülj inkább ne pedig a rossz dolgokat keresd. Ráadásul semmi gond nincs a tesztjeiddel...tapasztalatból mondom.
Mellesleg szüléskor is lehet gond...akkor ennyi erővel végigidegeskeded?
Tessék örülni és megélni a pillanatot, menj dokihoz majd az uj megnyugtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!