Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetélés/elhalás jele lehet a...

Vetélés/elhalás jele lehet a halványodás az egy héttel korábbi teszthez képest? Linken a képek

Figyelt kérdés

A bal a korábbi, a jobb mostani.

[link]

[link]

okt. 28. 11:11
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
8 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem látok halványodást. Egy idő után nem tud hova erősödni a teszt... Hányadik hétben vagy?
okt. 28. 11:14
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem látom te mit látsz....ha ürülne a hcg, már 2 nap eltéréssel is fele olyan halvány lenne a teszt, mint az előző. Ilyen teszteknél felesleges már tesztelgetni, 2 hét múlva menj dokihoz és nyugodj meg. Egyébként többet iszik és pisil az ember a várandóság elején a hormonok miatt. Így nem túl releváns a tesztek láthatósága.

Szép pozik a tesztjeid, semmi gond nincs velük.

Ennyire ne idegeskedj, mert nagyon hosszú lesz a terhességed.

okt. 28. 11:30
 3/14 anonim ***** válasza:

Nekem onnantól, hogy az ügyeleten még volt pulzàlás hétfőn, szinte negatívra halványodott a tesztem szombatra, mikor missed ab lett (aznap reggelre amúgy megszűnt a mellfeszülés is, ami az egyetlen tünetem volt).

Èn náladnem látok halványodást, ne stresszeld magad.

(Nem tudom, hogy mi okod van tesztelgetni, de szerintem ne tedd 🙂)

okt. 28. 11:54
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Ez nem halványodás, hanem az egyik csík száraz, a másik nem. Persze, hogy más a színe.
okt. 28. 12:00
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem se aggódj, ezek szép pozitív tesztek.
okt. 28. 17:32
 6/14 A kérdező kommentje:
Az első tesztnél örültem, hogy milyen erős a csík, erősebb, mint a kontrollcsík. A mai esetében nem volt erősebb, innen látom, hogy halványabb.
okt. 28. 18:37
 7/14 anonim ***** válasza:

De hidd már el, hogy a halványodás nem így néz ki. Miért jó a rosszra gondolni? Keress egy pszichológust, mert úgy látszik más gond van nálad. Örülj inkább ne pedig a rossz dolgokat keresd. Ráadásul semmi gond nincs a tesztjeiddel...tapasztalatból mondom.

Mellesleg szüléskor is lehet gond...akkor ennyi erővel végigidegeskeded?

Tessék örülni és megélni a pillanatot, menj dokihoz majd az uj megnyugtat.

okt. 28. 19:30
 8/14 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy? Miért nem mész el HCG vérvételre legalább kétszer. Ezek a tesztek a HCG mennyiségét nem mérik, csak a jelenlétét.
okt. 29. 08:14
 9/14 A kérdező kommentje:
9 hetes.
okt. 29. 09:05
 10/14 anonim ***** válasza:
9 hetes vagy akkor miért nem mész el orvoshoz?
okt. 29. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!