Mennyi idő szülés után míg "visszarendeződik" az ember? Értem ez alatt pl. a csípőcsontot vagy a hajhullás abbamaradását, májfoltok halványodását és persze a plussz kilók eltűnését?
Szia! A hajhullás kb 9 hónap, a csípő kb 1 év míg vissza áll a régi állapotára.
Háát, a felszedett kilók pedig, ha nem szopiztatsz, akkor csak a táplálkozásodon múlik. De, ha letelik az 1 év utána biztos könnyebb a fogyi is.
A várandósság 9 hónapig tart, ez alatt készül fel a tested a szülésre. Ugyanennyi idő kell ahhoz, hogy visszanyerd önmagad. Nem szabad siettetni, a hajhullás sokáig eltart, a kilók valakinek gyorsan lemennek, valakinek lassan.
Persze figyelembe kell venni a genetikát is!
A barátnőm ksibabája márciusban lesz 1éves és mostanra nyerte vissza az alakját,még szoptat is és most kezd majd el tornázni!
Az én babám 3hós és mostanra érzem azt,h kicsit egyenesbe jöttem testileg-könnyebben feljönnek a rucik,lassan ugyanolyan a hasam,mint rég,bár még van rajtam 5-7kg,de amíg csak szoptatok,addig nem vetem bele magam a kemény tornába,pedig szívesen mennék már :O) itthon reggel a tv-vel tornázom 5percet és attól is izomlázam van!Mindenkitől azt hallom,h nagyon lassan megy le az a plusz kiló,ami szülés után maradt-együttérzek veled,mert engem is zavar,de a párom így elfogad addig,míg szoptatok :O) és hát a baba a mindenünk,így rá koncentrálunk jobban,nem egymásra,mint azelott!
Köszi a válaszokat mindenkinek! Ezek szerint van még remény ...de azért ne fogjak mindent a szülésre meg a hormonokra:) "dundi" családból származom (talán számít, talán nem) de azért szeretnék visszafogyni a terhesség előtti súlyomra. A hajam szép hosszú volt és levágattam vállig érőre mert nagyon hullot sajna még most is. Nyáron lesz a kisfiam 1 éves addig adtam magamnak határidőt...bár hogy mit csinálnék azon túl ? Nem tudom. Szeretném visszakapni régi önmagam. Irigylem azokat akik pár hónap alatt visszanyerik eredeti formájukat.
Persze a gyerekem kárpótól mindenért :):) nem cserélném vissza:)
Köszi még egyszer a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!