Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A szülés utáni hajhullás meg...

A szülés utáni hajhullás meg fog állni valamikor magától?

Figyelt kérdés

5 hónapja szültem, hamar elkezdett kihullani az terhesség alatt el nem vesztett hajam. Mostmár nagyon erősen hullik, vastag tincsek maradnak hajmosáskor a kezemben...

Tejhiány miatt kb 2,5 hónapig szoptattam,akkor még intenzívebben megindult.

Majd abbamarad ha kihullik aminek ki kell hullania?

2009. okt. 21. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Remélhetőleg igen. Én is meg tudtam volna szokni azt a hajmennyiséget, amim a várandósságom alatt volt, csodaszép volt, sajna már a harmada sincs meg :(
2009. okt. 21. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

új haj nő helyette?

amúgy egy szintig normális, de a vastag tincs a kézben ez a normálisnál extrémebb...egy vérkép semmiesetre sem okozhat bajt. az is normális, hogy a szoptatáskor és abbamaradáskor is jelentkezik, általában az első fél évben a legdurvább, aztán jönnek az új hajak és nem leszel kopasz. ez egy fajta hajcsere.

DE ha ennyire aggasztó, akkor mindenképpen fordulj orvoshoz, nehogy valami komoly tápanaghiányt, vagy egyéb bajt a szoptatás/baba miatt ne vegyünk észre...

2009. okt. 21. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
5 honapja szultem en is es mintha...talan...elkezdett volna alabb hagyni a hullas...A homloknal volt egy luknyi hely,mar 1 ujjnyi az uj haj :-)
2009. okt. 21. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem 7hónnapl a szülés után múlt el,addig én is rettegtem hajat mosni.most újra babás vagyok,és azt vettem észre,újra elkezdett hullani.
2009. okt. 21. 19:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Ilyenkor ősszel egyébként is többen panaszkodnak a hajhullásra, de talán, ha szednél valamilyen vitamint, talán csökkentené, vagy elősegítené, hogy minél hamarabb nőjenek az újhajak.
2009. okt. 21. 19:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Szedek vitamint és kenem Vraga hajcseppel (bár nem minden nap..).Úgy tűnik "legyőzött a természet rendje".
2009. okt. 22. 00:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Én még a Bánfi sampon tudnám neked ajánlani. Nekem az ilyen szeszes dolgok túl macerásak. Én már több éve ezt a sampont használom, nem zsírosodik le tőle a hajam 2 nap után, nem lesz elektromos sem. Nekem is, igaz nem szülés miatt, de több mint fele hajam kihullott, azóta is ezt a sampont használom.
2009. okt. 23. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!