Hány hónapig tart a szülés utáni hajhullás (szoptatás mellett)?
Figyelt kérdés
Nem emlékszem az első gyerekemnél meddig tartott, de most borzalmaan hullik. 6 hónapja szültem.2009. júl. 21. 22:15
1/5 anonim válasza:
Szia!
Ugyan én még egy gyereket se szültem így nemtudom hogy meddig tart de ha nagyon hullik akkor érdemes lenne valamiféle hajerősítő után nézned.Nekem is sokáig hullot (kb egy hónapig)és már eljutottam arra a szintre hogy alig maradt valami kis hajacskám.Amúcs se valami dús és erősszálú ígyhát képzelheted mennyi maradt...aztán ajánlották nekem a Varga hajcseppeket.Ugyan nem egy olcsó mulatság de garantáltan megszünteti a hajhullást!
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, de a szülés utáni hajhullásért igazából a hormonok a felelősek. Érdekel, kinek mikor állt meg a hajhullás.
2009. júl. 21. 22:57
3/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem kb. 5 hós volt a kislányom, mikor elkezdődött, és olyan 7-8 korára befejeződött. Már azt hittem, kopasz leszek, olyan temérdek hajam kihullott, minden fésülködés, és hajmosás előtt sírásra állt a szám. Én nem szedtem semmit, és magától elmult szerencsére.
Most 10 hónapos, és még mindig szopik.
4/5 anonim válasza:
nekem is a 7.hónap körül szűnt meg a hajhullás,úgy,hogy szinte végig szedtem a szoptatás alatt az elevitet.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tehát már nem sokáig:).
2009. júl. 22. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!