Teszt halványodas! Ugyanaz a teszt halvanyabb mint 2 hete! 8hetes vagyok most! Jelenthet rosszat?
Lehet, hogy a vizeleted volt kevésbé koncentrált. Hiába reggeli pl mind a kettő, sok függ attól is, hogy mennyit ittál, voltál-e éjjel pisilni.
Hagyd abba a tesztelést szerintem, mert be fogsz golyózni. Majd az uh megmondja, minden rendben van-e. De miért ne lenne?
Pozitív gondolkodás!😀
ugyanolyan tesztet használtál ?
Dokinál voltál már ??? Megállapította a terhességet ? Szívhang esetleg volt már ??
Én azt mondom, hogy ne görcsölj ezen, és mivel már megállapított terhességed van szívhanggal, ne tesztelgess !!!
Felesleges.
Ha panaszod van, erős görcs, vérzés vagy barnázás akkor irány doki, de addig ne riógasd magad mindenféle csíkkal meg miegyéb !
Nem tudom, az 1-es honnan vette azt a baromságot, hogy a hcg a terhesség elején termelődik leginkább...
A kimaradó menstruációkor konkrétan 426 körül van, a maximumát pedig a 9-12. héten éri el, amikor akár 288000 is lehet. Csak utána kezd csökkenni, de még a terhesség végén is nagyon magas a szintje.
A missed ab-nak pedig az a lényege, hogy kb. semmi tünete nincs. Én se nem véreztem, se nem görcsöltem, sőt, már szívhang is volt. 2 héttel később meg már nem...
.....
Sokkal inkább arról van szó, kérdező, hogy a tesztek nem egyformák. A többieknek igazuk van, ilyenkor már nem tesztelgetünk, hanem reménykedünk benne, hogy nem lesz baj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!