Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teszt halványodas! Ugyanaz a...

Smileyka27 kérdése:

Teszt halványodas! Ugyanaz a teszt halvanyabb mint 2 hete! 8hetes vagyok most! Jelenthet rosszat?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 4. 11:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
ilyenkor már ezért nem szabad tesztelni. persze hogy halványodik mert a hcg a terhesség legelején termelődik leginkább.
2017. ápr. 4. 11:57
 2/15 A kérdező kommentje:
És 8 9 hetesen normális hogy halványul?
2017. ápr. 4. 12:05
 3/15 anonim ***** válasza:
84%

Lehet, hogy a vizeleted volt kevésbé koncentrált. Hiába reggeli pl mind a kettő, sok függ attól is, hogy mennyit ittál, voltál-e éjjel pisilni.

Hagyd abba a tesztelést szerintem, mert be fogsz golyózni. Majd az uh megmondja, minden rendben van-e. De miért ne lenne?

Pozitív gondolkodás!😀

2017. ápr. 4. 12:14
 4/15 anonim ***** válasza:

ugyanolyan tesztet használtál ?

Dokinál voltál már ??? Megállapította a terhességet ? Szívhang esetleg volt már ??

2017. ápr. 4. 12:15
 5/15 A kérdező kommentje:
Igen volt mar szivhang 6 hetesen
2017. ápr. 4. 12:30
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom, hogy ne görcsölj ezen, és mivel már megállapított terhességed van szívhanggal, ne tesztelgess !!!

Felesleges.

Ha panaszod van, erős görcs, vérzés vagy barnázás akkor irány doki, de addig ne riógasd magad mindenféle csíkkal meg miegyéb !

2017. ápr. 4. 12:35
 7/15 A kérdező kommentje:
Igen volt mar szivhang 6 hetesen
2017. ápr. 4. 12:44
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
1es vagyok, igen normális, nem kell tovább tesztelned, ha nem vérzel, nem görcsölsz akkor minden rendben. nyugi, minden okés lesz :)
2017. ápr. 4. 14:43
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, az 1-es honnan vette azt a baromságot, hogy a hcg a terhesség elején termelődik leginkább...

[link]

A kimaradó menstruációkor konkrétan 426 körül van, a maximumát pedig a 9-12. héten éri el, amikor akár 288000 is lehet. Csak utána kezd csökkenni, de még a terhesség végén is nagyon magas a szintje.

A missed ab-nak pedig az a lényege, hogy kb. semmi tünete nincs. Én se nem véreztem, se nem görcsöltem, sőt, már szívhang is volt. 2 héttel később meg már nem...

.....

Sokkal inkább arról van szó, kérdező, hogy a tesztek nem egyformák. A többieknek igazuk van, ilyenkor már nem tesztelgetünk, hanem reménykedünk benne, hogy nem lesz baj. :)

2017. ápr. 4. 16:11
 10/15 A kérdező kommentje:
Koszi csajok aranyosak vagytok!Csutortokon megyek dokihoz majd megirom:)
2017. ápr. 4. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!