Köszönöm! :) de nem kellett volna vasárnap óta erősödnie?
2017. márc. 23. 07:10
4/22 anonim válasza:
szia .próbálkozz egy másik fajta tesztel a facelléről sok jót hallani hogy megbízható.szabadszemmel nehezen kivehető(nekem).inkább csinálj holnap reggel egy másikat,nehogy becsapós legyen ez a mai :)
Az xepilen vettem eszre egy halvamy jelet ezert csinaltam a masik kettot. A kozepson latszik a legjobban a tobbin a kep nem adja vissza de halvanyan azokon is vannak csikok. Oszinten szolva felek mert tavaly mar volt egy terhessegem ami missed abbal vegzodott
Egyértelműen pozitív. A vasárnapin a középsőn tisztán látom, és az x-epilen is látszik valami. Ne aggódj, tényleg vegyél egy Facellet, nekem még ennyire se volt látható az x-epil mint neked, két nap múlva Facelle egyértelmű két csíkos volt. Gratulálok.
2017. márc. 23. 08:54
9/22 anonim válasza:
főleg az early pergnancy teszten nagyon jól kivehető de a mai x epilen is látszik egyértelműen hogy pozitív :) Gratula
2017. márc. 23. 08:56
10/22 anonim válasza:
Az lesz a biztos ha kicsit erosebb lesz.
Ha pedig meg sem kene jonnie, akkor kemiai terhesseg is lehet, az nagyon gyakori.Tesztelj amikor mar par napja kesik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!