Lehet ez terhesség jele?
Ma kellett volna megjönnie de szerencsére még nem jött meg. Tegnap óta elkezdett nagyon enyhén görcsölgetni a hasam, olyan izomláz szerű kicsit és néha a jobb oldal néha pedig a bal oldal szurkál. Picit olyan mindjárt megjön érzésem is van de az se annyira. Menzeszkor nagyon erősen görcsölök, ez a közelébe sem ér de azért érzem. Ezenkívül a testhőmérsékletem is magasabb a szokottnál. És nehány napja érzékenyebb lett a mellem is.
Holnap érdemes tesztelnem már? Kicsit félek a csalódástól, hogy negatív lesz de már szeretném tudni. Nagyon reménykedek a pozitív tesztben.
Nektek volt ilyen amikor terhesek lettetek vagy mégis meg fog jönni?
Igen,volt.
Ha nem szokott késni csinálhatsz már holnap tesztet.
Első vagyok
Én elsőnél 3 nap után csináltam...másodiknál 1 hét után
Drukkolok,majd írj :)
14hetes vagyok 😍
Sajnos a jelekre semmit nem szabad adni mert ilyen koran nem is jelentenek semmit, ugyanis ha megjon akkor is azokat erzi a nok 99%-a mint koraterhesen. Sot, terhessek elso nehany heteben ez a "megjon erzes" meg is marad.
Sok sikert, amig nem jon meg van remeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!