Negativ vagy pozitív?
Figyelt kérdés
Vasárnap csináltam az első tesztet, ami ennél is halványabb volt. Ma reggeli elsőből ezt produkáltam. Szerintetek? Köszönöm a válaszokat!
2017. márc. 23. 06:37
11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A ciklusom rendszertelen de elvileg most kedden kellett volna megjonnie ha azt a peteerest nezem ami szerintem az volt... persze semmi nem biztos. Tuneteim vannak, de nem élem magam bele, tavaly is nagy koppanás volt az elvesztese...
2017. márc. 23. 09:42
12/22 anonim válasza:
Hát én ismételnék egy másfajta teszttel...látom a csíkot de nem tudom nem szürke e az a csík.Ha rozsaszín akkor pozi (az x-epil nem a legjobb teszt) mindenképp csinálj másikat!!Nem mondanám pozinak egyenlőre.Főleg ha vasárnapi teszt halvány pozitív lenne,mára egyértelműbbnek kellene lennie szerintem.
13/22 anonim válasza:
A helyedben egy digitalisat vennék
14/22 anonim válasza:
Szia! Nekem a 12. dpo-tól 1 hétig ilyen halvány volt 3 fajta tesztem is. És a netes leggagyibb teszt volt a legerősebb. Ha voltak ilyen problémás a baba megtartásával, kérdezz rá a nőgyógyászodtól, hogy nem javasol-e progeszteronpótlást. Még írj, hogy mi van veletek! :)
16/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
14. Válaszoló Neked végül valóban babuska volt?
Mindenképp írok, vasárnap tesztelek újra. :)
2017. márc. 24. 18:07
17/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ha még valaki olvassa, és a későbbi olvasóknak, akik ugyan ilyen kételyben vannak.
Nem bírtam tovább vettem ma megint egy tesztet.
2017. márc. 25. 17:48
18/22 anonim válasza:
Gratulálok neked a babucihoz!!!
19/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2017. márc. 25. 18:38
20/22 anonim válasza:
Ugyan ilyenem lett erős pozi most 34 hkm vagyok ikrekkel😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!