Várandósan kéritek a harmadik oltást?
Szia!
En is eü-s vagyok,7 hetes es nekem az immunologusom,haematologusom meg a nőgyógyászom(SOTE2) is egyértelműen mondtak ,hogy vegyen fel kb a 15.heten.
Én a 20. Héten kaptam meg a 3.-at, kifejezetten ajánlotta mindenki (több nőgyógyászt is megkérdeztem- SOTE, Szent Imre, Honvéd) illetve genetikussal is külön beszéltem erről.
A kórházi csoportban is rengetegen megkapták, semmi probléma nem merült fel.
Én szerdán utána kérdezek a nőgyógyászomnál, mert decemberben lenne aktuális a harmadik.
Azt fogom tenni amit ő javasol, bízom benne, hogy támogatja, viszont ha nem, akkor azt is elfogadom.
Én kérdeztem a nőgyógyászom és a háziorvosom is. Egymástól függetlenül azt mondták, hogy jelenleg nincs egyöntetű ajánlás, így ők egyelőre nem javasolják. Hordjak maszkot, vigyázzak magamra, szedjem a vitaminjaimat. Így is van. Amióta berobbant a negyedik hullám én mindenhol maszkot hordok. Nem szeretném magam beoltatni várandósan a harmadikkal.
Okozhat némi galibát az, ha kötelezővé teszik a tanároknak a harmadikat is (másodállásban tanárként dolgozom), de bízom benne, hogy ez alól azért a kismamák kaphatnak majd valami méltányossági felmentést, ha így lenne. Vagy legalábbis remélem ezt még kihúzzák egy jó ideig. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!