Ez nyákdugó lenne? Menjek a kórházba?
Figyelt kérdés
Délután, mikor pisilés után megtöröltem magam, egy nagyobb (nem tudom szebben mondani) takonyszerű valami volt a papíron. Sárgás fehéres színű volt és rózsaszínes részek voltak benne.
Most este még több kisebb darab is jött. Fájás, görcs nincs. Tegnap vizsgáltak, akkor két ujjnyira voltam nyitva.
Holnap délelőtt megyek vizsgálatra megint. Érdemes most bemennem, vagy ráér holbapig?
40+1 hetes vagyok.
2021. nov. 16. 23:42
1/4 anonim válasza:
Nem kell bemenned. A szülés előtt napokkal, de akár hetekkel is kijöhet. Annyit tesz, hogy készülődik a méhnyakad az eseményre.
2/4 anonim válasza:
Ráér holnap. Nyákdugó után 1hét is lehet még, bár te esetedben csak nem :) amíg nem folyik a víz, vagy nincs fájás felesleges
3/4 anonim válasza:
Így van ahogy írják. A nyákdugó nem olyan mint a magzatvíz, csak emiatt nem kell bemenned.
4/4 anonim válasza:
Nekem a nyákdugó közvetlenül a szülés előtt távozott. De akkor már voltak rendszeres fájások. Mivel nálad nincs, így nem indokolt, hogy kórházba menj. Sok mindenkinek jóval szülés előtt távozik, vki meg észre sem veszi (első gyereknél fogalmam sincs mikor ment el).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!