3 nappal nem vart elott vagyok.A mai facelle tesztem ilyen lett.Lehet hinni neki?
Figyelt kérdés
2021. nov. 16. 15:11
41/51 A kérdező kommentje:
Igen…tobb,mint egy eve.Pedig orvosilag minden rendben.Ferjemmel is velem is.De mar most itt van velunk :)
2021. nov. 18. 09:29
42/51 anonim válasza:
Örülök 😘 sok boldogságot!
Azert ha néha eszedbe jut írd meg hogy vagytok! Engem tényleg érdekel!
Nekünk fél év volt a kistesó, minden hónapban azt éreztem, hogy siketült... azóta már 7 hónapos kis kúszó bajnok lett belelőle 🥰🥰!
43/51 A kérdező kommentje:
Koszonom❤️❤️❤️❤️ Akkor aterzed milyen ez a varakozas :( Sok boldogsagot nektek is es jelentkezem :)
U.i.: Te is latod,hogy erosodik a masodik csik ugye?🙈
2021. nov. 18. 09:41
44/51 anonim válasza:
Igen, erősebb mint amit először raktál fel!
Köszönöm 🥰🥰!
45/51 anonim válasza:
Egyik erős csik a második halvány,de terhes vagy.válaszoloknak igaza van,ez jobb teszt az első felrakottnál
47/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Még szinte felfoghatatlan
2021. nov. 18. 14:09
49/51 A kérdező kommentje:
Hat sajnos az volt az utolso 2 csikos nap aztan a kovetkezo nap mar csak egy csik maradt :( Meg is jott utana par nap kesessel.. :( Nagyon rosszul erintett,elegge padlot fogtam sajnos. Remélem a mostani a mi honapunk lesz :)
2021. dec. 10. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!