3 nappal nem vart elott vagyok.A mai facelle tesztem ilyen lett.Lehet hinni neki?
Figyelt kérdés
2021. nov. 16. 15:11
3/51 anonim válasza:
Csinálj másikat. És ne ezt a fajta tesztet vedd. Jobbak a kazettásak.
4/51 anonim válasza:
Lehet, ez egy negatív teszt, viszont ettől 3 nap múlva lehet pozitív. Felesleges túl korán tesztelni.
5/51 anonim válasza:
Szerintem is kicsit ázott. Próbáld újra!
6/51 anonim válasza:
Szerintem én reménykednék de reggel első pisiből csinálnék mégegyet, digitálisat.
7/51 anonim válasza:
Ne csinálj digitálisat. Drága, és 25-ös érzékenységű. Ha egy 10-es teszttel ennyit produkálsz mint ami a képen van, az a teszt még olyan negatív lenne mint a ház.
A tesztelést én is megismételném 1-2 nap múlva reggeli vizeletből, még egyelőre 10-es teszttel. Van a Facelle-nek olyan változata is, ami műanyag borítású. Nekem az vált be.
8/51 anonim válasza:
7es valaszoloval egyetertek, ilyenkor még total felesleges penzkidobas a digitális. Nekem 5 nappal mensi előtt már ennel láthatóbb volt a 10es,aznap, mikor meg kellett volna jönnie már a 25os is mutatta rendesen.
9/51 anonim válasza:
10-es meg olcsob tesztekkel jobban jársz,tesztelj később.
10/51 anonim válasza:
Szerintem nincs elázva, csak nem várta meg míg kitisztul. Ez így pozitívnak néz ki szerintem, de még lehet kémiai is, úgyhogy én nem élném bele magamat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!