Menzeszem elott 1 nappal voltam a barátommal, azóta nem jelentkezett a vérzésem.Azóta el telt 8 nap, a hónapnak vége menzesz nélkül 4tesztből 3 negatív lett 1 pedig halvány csíkos pozitív A melleim érzékenyek lettek vajon terhes vagyok?
Csak akkor voltatok együtt? A teszteket egy napon csináltad?
Én úgy gondolom, hogy halvány pozitív nem lesz csak úgy a teszt, hiába nem valószínű, hogy abból az együttlétből terhes lettél.
"Kérdés hogy vajon terhes lennék annak ellenére hogy negatívat teszteltem? Tapasztalatok?"
Most írtad hogy egy pozitív lett. Vagy nem?
Igen 1 pozitív lett.
A menzeszem elott osszesen 3 alkalommal nem vigyáztunk 9-11 diken ea 23 dikan! 24 diken kellett volna meg jönnie!
Tesztelj még 1et, aztán meg tudod. Már biztosra kell mutatnia foleg, ha volt 1 pozi teszted..
Mi igy nem tudjuk neked meg mondani 🤷♀️
Az első pozitív volt és az utolsó 3 pedig negatív!
3 napja nem teszteltem mert nem láttam értelmét.
Nőgyógyász még nem adott időpontot 2 hét a várakozási idő, viszont én már napról napra jobban izgulok és aggódok!
Az étvágyam hihetetlen módon meg nőtt szinte minden 10 percben korog a gyomrom, és kisebb görcsök is jelentkeznek amik kb 1 perc után el is múlnak..
Nem tudom de nálam a farkas éhség 11.ik hét után jelentkezett addig inkább csak émelyegtem és undorodtam az ételtől...
Tünetnek még nagyon korai
Ki maradt mensi után jelentkeznek.
Ha az első lett pozitív, akkor lehet, hogy elindult valami, csak nem maradt meg, ezért a késés és utána a negatív tesztek.
Mivel stresszelsz, ez is okozhat késést.
De lehet más egészségügyi dolog is a háttérben. Jelentkezz be a dokihoz azért biztos, ami biztos, de nem hiszem, hogy terhesség lenne. Ennyi késéssel már délután is erős második vonalnak kéne lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!