Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menzeszem elott 1 nappal...

Menzeszem elott 1 nappal voltam a barátommal, azóta nem jelentkezett a vérzésem.Azóta el telt 8 nap, a hónapnak vége menzesz nélkül 4tesztből 3 negatív lett 1 pedig halvány csíkos pozitív A melleim érzékenyek lettek vajon terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Kérdés hogy vajon terhes lennék annak ellenére hogy negatívat teszteltem? Tapasztalatok?

2021. nov. 1. 22:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem stresszelek rá semmire csupán zavar es most már aggódok a felől h vége a hónapnak menzesz nélkül és ma már 2.dika van és még mindig semmi.
2021. nov. 2. 10:45
 12/18 anonim ***** válasza:
Aggodalom + zavaró érzés = stressz :)
2021. nov. 2. 12:03
 13/18 anonim ***** válasza:
Mit jelent, hogy az első pozitív, utána negatív? Rögtön utána pisiltél? Vagy szintén másnak reggel első vizelet?
2021. nov. 2. 12:47
 14/18 A kérdező kommentje:

Szintén másnap reggeli vizelet!

Egy nap 2 tesztet csináltam.

Masik kattot pedig másnap reggel.

2021. nov. 2. 14:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan teszteket csináltál?
2021. nov. 2. 15:30
 16/18 A kérdező kommentje:
Igen ezt 750ftos korai terhességi tesztet
2021. nov. 2. 16:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát akkor tesztelj még, aztán meglátod.Ha pozitív akkor azért kell dokihoz menni,ha negatív,de nem jön meg, akkor meg azért.
2021. nov. 2. 17:08
 18/18 anonim ***** válasza:

A menstruációd első napja előtt kb. két héttel van a peteérésed, akkor vagy a legtermékenyebb (általában 10-18 nap, de egyénenként változó). Ha igazoltan megvolt a peteérés a következő ciklusig már nem vagy termékeny, ezért kérdeztem mikor voltatok együtt még. A 9-11-e pont a termékeny időszakod lehetett, így ha teherbe estél, akkor történt. Pontosabban, ahogy előtten is írták, valószínűleg elindult valami, csak nem maradt meg. Csinálj egy tesztet holnap reggel is, annak ki kell mutatnia, ha még van valami.

Ha nem szeretnétek még gyereket, akkor a jövőben felelőségteljesebben csináljátok.

2021. nov. 2. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!