3 nappal nem vart elott vagyok.A mai facelle tesztem ilyen lett.Lehet hinni neki?
Figyelt kérdés
2021. nov. 16. 15:11
21/51 anonim válasza:
A holnapit is kíváncsian várjuk, de tedd meg légyszi, hogy nem 100 méteres távolságból fotózod le, mert én például ezért nem akartam sem pozitívat sem negatívat mondani, hanem inkább tanácsoltam az ismétlést :)
22/51 A kérdező kommentje:
Mindenkepp!Csak en nem ertem ezt a telefont ha fokuszalnia kene nem fokuszal ha nem kene meg igen 😂
2021. nov. 16. 19:00
23/51 anonim válasza:
Kérdező nem rád gondoltam a lepontozással.....a sok tudálékosra akik mindent is jobban tudnak.
3 gyerekem van, mondom nekem az a teszt ami 6 nappal előtte kimutatja mindig bevállt!
Amikor gyanakodtam de még nem késett akkor megcsináltam és mindig biztosra mutatta.
Azt hiszem kicsit drágább, 2000ft körüli.
24/51 anonim válasza:
En sem rád gondoltam kérdező a, lepontozassal 🙃 Sokan ebben élik ki örömüket, én is megkaptam hogy ufo vagyok hogy, 8 dpo pozitív tesztem volt😂 azóta voltam pár uh-n, szépen latszik a gyerkoc 6 füle és 9 lába, made by E.T 😂
25/51 A kérdező kommentje:
Akkor jo,ha nem ram gondoltatok :) Ebbol a facelle-bol van itthon nekem de sztem amire Te gondolsz 23-ad az a predictor early lehet.Max azt holnao beszerzek ha ugy alakul.De ahogy neztem ugyan az a 10es az erzekenysege,mint ennek a facelle-nek.Ahhh!Mar alig varom a holnap reggelt!!
2021. nov. 16. 19:18
26/51 anonim válasza:
Ez a várakozás nagyon rossz... Tudom!
Sok sikert! 💜
27/51 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok! Holnap mindenképp írj! :) Egyébként én is 4 nap múlva nem várom. Holnap lehet ellövök egy tesztet :D
28/51 A kérdező kommentje:
Koszonom❤️ Jelentkezem!Akkor szurkolok Neked is 27es :)
2021. nov. 16. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!