Szerintetek pozitív? Nem várt után vagyok 1-2 nappal.
Sziasztok! Multhonapban ha jól emlékszem 26-an volt meg, de építhetünk, plusz van 2 gyerkocom, paromnak 1 kislánya, 6-7-8, kezdődött a suli, csak erre emlékszem, a 26-ra, de 28-ig mindig megjön. Na az ugye tegnap volt. Kb 1,1.5 hete 2 napig pár csepp ver, Barnazas volt a tisztasági betéten, nem is tudtam mire vélni. Pár nap egyfolytában szurkal a hasam, gorcsol, a derekam is, éjszaka hőhullámok, nem tudok aludni, és nem tudom mire vélni. Igazából 2 éve nem vedekezunk már, gondoltuk jön amikor jön, de most minden összejött, éppen költözünk, suli, gyerekek :) örülnénk neki, csak kiidegel a bizonytalanság. Ezért tegnap csináltam tesztet. Teljesen negatív lett. A main mintha látnék valamit. Szerintetek? Pár percen belül már látszódott. De nem tudom eldönteni, egyébként ilyen dmes, az a neve hogy otthoni terhességi teszt. 25-os.
Köszönöm a valaszaitokat!
Csináltam most egy tesztet, egy xepilt, bár vagy 4x voltam pisilni éjszaka meg ittam nagyon sokat, de rögtön ez jött ki, 1-2 perc múlva.
Nekem a gyerkocoknel is késői peteeresem volt.
Mostmár kíváncsian várom a fejleményeket.
Szerintetek ez már nem totál negatív?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!