1/20 anonim válasza:
Komolyan mi van az emberekkel, hogy nem tudnak megkülönböztetni egy csíkot kettôtöl???
Beütött a kánikula?
2/20 anonim válasza:
Kicsit bizonytalan vagyok, kíváncsi vagyok mások mit mondanak 🧐
4/20 anonim válasza:
Hát nem tudom, szerintem biztos ami biztos tesztelj 3 naponta....
5/20 anonim válasza:
Vagy menjen azonnal ultrahangra és írasson progeszteront!!
6/20 anonim válasza:
Szerintem ne nődokihoz, hanem azonnal szemészetre menj....
Ha egy ekkora vonalat nem látsz, ott nagy baj van
7/20 anonim válasza:
Jaj istenem, megjött a napi gratuláltatós "évek óta várok a gyerekre, több vetélésem is volt, nem merem elhinni, hogy pozitív, stb" emberünk. Én vetéltem többször is, és éveket vártam, hogy a pozitív teszt ne csak azt jelentse, hogy megfogant de nem marad meg a baba. De egy rohadt tesztet tudtam értelmezni több évnyi csalódás és szenvedés után is. Az ilyen emberek szerintem csak szimplán unatkoznak.
8/20 anonim válasza:
Nyílvános budiban lőtted ráadásul?
9/20 anonim válasza:
Az én szemem elég rossz, de ezen még én is látom a 2 csíkot. Gratulálunk, megkapod a buksi simit hogy végre összejött. Gondolom, ezt akartad, ezért tetted fel a kérdést.
10/20 anonim válasza:
És tényleg nyilvános wc-ben 🤣
Mi vagy te, parázós tini? 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!