Hétfőre vagyok kiírva, merjem kimosni az egyetlen hordható nadrágom?
Persze hogy mosd ki, akar most is, ha ugysem tudsz aludni. Gyurd at, aztan tedd a radiator kozelebe, es holnap megszarad mar. De azt mondtad, hogy hetfore vagy kiirva, akkor miert irod hogy 2 het?????
Tuti nem lesz 2 het, lehet, hogy kedden megszulsz, vagy epp hetfon.
Mosd ki!
Mit varsz, lanyt, vagy fiut? Hogy fogjak hivni, elso baba lesz?
Én is ezen gondolkodtam 3-4 héttel ezelőtt...
A szitu hasonló volt, annyi különbséggel, hogy rám jó volt a többi terhesnadrágom is, csak éppen nagyon kényelmetlenek voltak, ugyanis a pocakom kinőtte a terhesgatyáimat. Az összes nyomta a hasamat, hiába engedtem ki a gumit, nagyon kényelmetlen volt és egy fél óra hordás után keményedni kezdett miattuk a pocakom. Egyetlen slicces farmer maradt, ami ugyan szintén nyomott, de lehúztam a cipzárt és egy gumival fogtam össze a gombot a gomblyukkal, így nyertem plusz öt centit és hosszú pulcsival tudtam hordani. Én ezt a nacit tartottam mindig készenlétben, szintén nem mertem kimosni, mert féltem, hogy nem szárad meg. Majd egyszer rászántam magam és gyorsmosásra bedobtam, ez volt 30perc, majd ráraktam a radiátorra és két óra alatt megszáradt. És nem szültem meg közben. Úgyhogy nyugodtan kimoshatod! Ennyi idő alatt még akkor sem szülsz meg, ha egyből a mosás elindításakor indul meg a szülés, szóval lesz ideje megszáradni a nacinak!
Másik: biztos, ami biztos legyen készenlétben még egy nadrág. Akár egy ócska melegítő is lehet, ha szülni mész, akkor az fog a legkevésbé zavarni, hogy milyen nadrág van rajtad. Ugyanis nekem a magzatvíz folyt el először és úgy alakult, hogy hiába öltöztem fel az utolsó pillanatban, illetve raktam be egy hatalmas betétet, mire a férjem beállt az autóval a ház elé, addigra átázott az említett farmergatyó és végül egy kényelmetlenebb terhesnaciban mentem be, amit már hetek óta nem hordtam. Akkor nem is tűnt kényelmetlennek (mással voltam elfoglalva). De mire beértünk a kórházba és bejutottam a szobába (kb 30 perc volt), addigra ez is átázott, a combomig vizes volt. Úgyhogy én a helyedben bekészítenék még egy-két cserenadrágot is!
Sok sikert!
Jujj, akkor szoritok neked, hagyd a gatyod, kapj fel valamit,mindegy!
Majd ird meg, hogy megszultel e, es mindent, gondolok rad, konnyu es gyors szulest neked!
Akkor mar ejjel jol erezted, hogy keszul a baba, nem mersz mosni.
Majd irjal, szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!