Tornázhatok Légy bomba jó kismama DVD-re akkor is, ha eddig csak a 12 kg-s nagyfiam cipelése volt az egyetlen tornám? 6 hetes vagyok.
Csináld, de ne az első trimeszteres részt, mert az nagyon nehéz, tele van kitöréssel. A 2. vagy a 3. trimeszter tornáját csináld. A 3. a legjobb, mert abban van felsőtest is.
Én egész terhesség alatt a 3.részt csináltam, szerintem az a legjobb.
Én se szoktam beleszólni más válaszokban, de IGEN! VAN BENNE KITÖRÉS (és most ellenőriztem le magamat is, belenéztem a dvd-be).
Lehet, hogy orvossal egyeztetve van, de aki még életében nem tornázott, az ne a 6.héten kezdje kitörésekkel.
Bocs.
Egy hajdani aerobik oktató.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy szerinted melyik az a gyakorlat a 3.részben, amit ne lehetne megcsinálni az 1.trimeszterben??
A 3.rész a legkönnyebb, a legenyhébb.
Kitörés vagy nem kitörés, akkor is az 1.rész a legnehezebb egy totál kezdő kismamának.
Világ életemben tornáztam, végigtornáztam mindkét terhességemet és a szoptatás alatt is. Két egészséges gyerekem van, és én is az vagyok.
De mindegy, már nem akarok ezen vitatkozni.
Vissza se nézek ide inkább.
Bocs.
Egy nagyon rossz hajdani aerobik oktató, felelőtlen terhes, felelőtlen anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!