Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tornázhatok Légy bomba jó...

Tornázhatok Légy bomba jó kismama DVD-re akkor is, ha eddig csak a 12 kg-s nagyfiam cipelése volt az egyetlen tornám? 6 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 15:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tehat akkor nincs kitores;) es megis visszaneztel?! felsotestet nem javasolt elso trimeszterben csak annak aki "gyakorlott" es tudja hogy kell ugy h Meg veletlenul se terhelodjon at a gyakorlat hasra. Tehat " laikusoknak" nem javasolt felugyelet nelkul. Neked profinak barmit lehet!!!! Nnna, tobb szot nem erdemel. Szep napot, de tenyleg
2011. febr. 11. 08:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Én a 2.trimtől csinálom, a 12.hét óta..

nem akarom,se védeni se semmi az aerobic oktató hölgyet,csak így 2hónap(minden nap csinálom) után kívülről tudom a szöveget azt mondja,hogy a 2.tirmeszterben más gyakorlatok vannak,mivel ilyenkor már KITÖRÉSEKET!!NEM CSINÁLUNK,MÉLY GUGGOLÁSOKAT NEM CSINÁLUNK...."konkrétan ezt mondja..

2011. febr. 11. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!