Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetesen, egyetlen egy...

17 hetesen, egyetlen egy csepp vér, rosszat jelent?

Figyelt kérdés
Csak egyetlen egy csepp, nem tudom mikor vérezhettem, talán reggel vagy lehet az éjszaka folyamán.
2011. márc. 8. 07:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyetlen egy csepp nem, de ha még egy csepp és piros vagy is nem barnás akkor menj rögtön dokihoz. barnázással is érdemes de a friss vér nem jó.
2011. márc. 8. 07:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Inkább menj orvoshoz, hogy kiderüljön. Interneten keresztül elég nehéz laikusoknak diagnózist felállítani.

Remélem nincs baj.

2011. márc. 8. 07:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudom, azért kérdeztem itt, hátha volt valakinek hasonló, mert magánom nem rendel. A sürgősségin a kórházba pedig meg fognak vizsgálni, de ott semmit nem mondanak, maximum át küldenek ultrhangra, de kedden az sincs a kórházban. A védőnőm és a szonográfus is hangsúlyozta, hogy kedden ne menjek.
2011. márc. 8. 08:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Iylen nincs, hogy ne manj. Bemész, megmondod, hogy vészhelyzet van és kötelesek megvizsgálni.

Megmondod addig nem mozdulsz onnan, amíg valaki meg nem néz.

A terhesség alatt, semmiylen vérzés illetve rózsaszínes, barnás folyés nem normális.

Tudom, mert haematómám volt.

2011. márc. 8. 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:

előzó vagyok

nekem is volt magándokim, de ettől függetlenül, mindig azt mondta, ha valami gáz van, egyből irány a kórház

2011. márc. 8. 08:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Jót semmiképp nem jelent. akkor menj el egy másik magándokihoz, aki ma rendel.
2011. márc. 8. 08:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Uh rendelés lehet, hogy nincs, de ha kell, akkor a kórház szülészeti osztályán megvizsgálnak.
2011. márc. 8. 08:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Elsö vagyok.

én sokat véreztem barnáztam minden. Nekem a 8-ig héten kezdödött és az elsö trimesztert szinte végig barnáztam. nagyon érzékeny volt a méhnyak így mintha egy kis ér elpattanna (mint az orrodban) aztán az utolsó hetekben is volt, ilyen nagyon gyenge az meg a nyíló mészáj miatt volt de még is túlhordtam a babát.

szóval azért mondtam ha csak egyetlen csepp és nem jön több, nincs barnázás sem akkor ha nem tudsz nem kell most elmenni, de ha megint lesz mindenképpen.

2011. márc. 8. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!