Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez nekem kicsit durva?!

Ez nekem kicsit durva?!

Figyelt kérdés

Fél éve kint élek külföldön most vagyok 7 hetes terhes elmentem háziorvoshoz hogy kérjek beutalót kórházba és nem adott mert itt csak kétszer van vizsgálat 12 és 20 hetesen!Nem tudom de nekem ez kicsit fura hogy ennyire nem foglalkoznak velem/velünk!

Szerintetek?

2010. szept. 4. 00:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%

Ott 24. hetig veszik el a babat, ha gond van. Ez van. Ne haragudj, de most egy olyan dologrol probaljuk probaljuk meggyozni a masikat, amirol teljesen felesleges. Bajok tortennek itt is, ott is. Itt 18 hetesen van nagybb genetikai uh, ott 20 hetesen. Most ne veszekedjunk mar azon, hogy ez a ket het mennyit szamit, ha gond van a babaval es emiatt kell megszakitani a terhesseget. Szerintem semmit, a fajdalom ugyanakkora lesz a 21. heten is, mint a 19. heten lett volna...

Ha kesobb derul ki uh-n valami, akkor mar itt sem csinalnak semmit.

Hidd el, hogy van tapasztalatom mindket terhesgondozasrol, mindket szulesrol. Magyarorszagon csinalnak ugyan kesobb uh-t, de a magyar doki 24. het utan minden uh-n elmondta, hogy "Nezegetjuk, nezegetjuk ezt a gyereket, de vegulis feleslegesen, mert ha se keze, se laba, akkor is meg kell szulni, a tobbi meg ugyis latszana a szivhangbol es ctg-bol". Bocsi a kemeny fogalmazasert, ilyen volt a stilusa, de ha durvan is, de nem mondott hulyeseget...

Sajnalom, ha baj tortent nalatok, kivanom, hogy ne legyen reszed benne tobbet.

De a kerdes nem ez volt.

Lehet borzolni a kedelyeket azzal, hogy a kerdezot nem megnyugtatjuk es felvilagositjuk VALODI tapasztalatokkal, hanem tovabb idegesitjuk, remisztgetjuk, hogy hiiii meg huuuuu, de rossz lesz ott neked, de ettol meg a rendszer marad, a kerdezo is valoszinuleg ott maradt, csak addig fog izgulni feleslegesen, amig ra nem jon a dolgok ottani menetere es meg nem szokja azt.

Boldog babavarast mindenkinek.

2010. szept. 4. 17:42
 12/13 A kérdező kommentje:
koszi en skotban lakom voltam haziorvosnsl es azt mondta majd csak a 12. Hetre ad beutalot ugyhogy ne is kerjek mert nem ad!am nem idegesitem magam mert tudom h nem tesz jot!
2010. szept. 4. 21:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Én csak annyit szólnék hozzá hogy lehet hogy felesleges néhány vizsgálat, de ezek mind a mi és a baba érdekeit szolgálják. És lehet hogy egy idő után ha valami gond van nem tudnak már nagyon mit csinálni(bár ezt kétlem bizonyos dolgoknál)de legalább az ember fel tud készülni és nem meglepetésként éri egy beteg gyerek a szülőszobán...Nem utolsósorban mekkora öröm mikor uh-on láthatjuk a kisbabánkat :)
2010. szept. 6. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!