A terhességem 38. hetére a sógornőm családjával
bejelentkezett hozzám vendégségbe 4 éjszakára. Nem
durva ez egy kicsit?
Figyelt kérdés
Tekintve, hogy akár szülhetek is, és semmi kedvem idegenek előtt vajúdni, legszívesebben kategorikusan nemet mondanék neki. Másfelől azon aggódom, hogy túlreagálom a dolgot, és feleslegesen bántom meg őket.
2008. aug. 13. 17:49
1/9 anonim válasza:
hát én biztos megmondanám, hogy sajnos nem tudom vendégüllátni őket tekintettel az állapotomra. sértődjenek meg, ha ennyi eszük van.
ne fogadd őket.
2008. aug. 13. 17:53
2/9 anonim válasza:
semmi szükség plusz stresszre! én örülök, ha kettőnket (én+férjem) el tudom látni (főzés, mosás, vasalás, egyéb házimunkák), nemhogy még vendégeket is fogadjak!
2008. aug. 13. 17:54
3/9 anonim válasza:
Hát szerintem nem reagálod túl. A 38. hétre lesz neked elég minden magaddal, a babával, és az előkészületekkel, nemhogy még vendégekkel is foglalkozzál.
És ha közben bekerülsz, mert jön a baba?
SZerintem mondd, hogy mivel akkor már tkp akármikor szülhetsz, ezért nem szeretnéd, ha pont akkor jönnének.
Nem szabadna, hogy ettől megbántódjon...
2008. aug. 13. 17:56
4/9 anonim válasza:
Egy az egyben mondd meg neki, hogy NEM! Lehet, hogy megbántódik (bár ha kicsit is tekintettel lenne rád, akkor eszébe sem jutna most rádtukmálnia magát családostól), de a te nyugalmad most a legfontosabb!!!
2008. aug. 13. 18:00
5/9 anonim válasza:
Én se hagynám, hogy ide jöjjenek. Mondjuk én úgy vagyok vele, h a férjem rokonaival intézze el a férjem, én meg leszkanderozom a saját rokonaimmal :). Így kevesebb a sértődés
2008. aug. 13. 18:05
6/9 anonim válasza:
De elég durva! Bátran utasítsd őket vissza!
2008. aug. 13. 18:30
7/9 anonim válasza:
elég szomorú, hogy a sógornőd nincs rád tekintettel.Biztos nem engedném meg!Nem várhatja el tőled, hogy körbeugráld őket, miközben elég a magad dolga is.Most inkább pihenni kellene, nem pont őket "bámulni".Szerintem az ő részükről,részéről pofátlanság, ha ezt megtennék!Nincs egy olyan kismama sem, aki szívesen látna ilyenkor vendégeket, pláne több éjszakára.S ha ezen megsértődne..........
2008. aug. 13. 18:49
8/9 anonim válasza:
Különbözőek vagyunk. Én is 38 hetes voltam, amikor a tesómék itt voltak. Előtte nagyon megijedtem a dologtól, de már nem lehetett visszacsinálni.
Most már nem bánom. Nem szolgáltatták ki magukat, tekintettel voltak rám. Viszont elterelték a figyelmemet egy kicsit, és ez jól esett így a vége felé, amikor annyit aggódik az ember. Este az ágyban maradt időm a babával és a férjemmel foglalkozni. Elfáradtam, de egy nappal azután, hogy elmentek, már szerettem volna, hogy megint itt legyen valaki. Szóval ha jó a viszonyotok, és te is jól vagy, miért ne? Persze nem hetekre gondolok én sem... Nem kell előttük vajúdnod, ebben biztos vagyok.
39 hetes kismama, még mindig "egyben"
2008. aug. 13. 19:33
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Sajnos nem mondanám, hogy túl jó a kapcsolatom a sógoromékkal, inkább közömbös. Ha a húgom jönne, talán ő nekem se fájna, de se a pár férfi, se a nő, sem pedig a 12 éves lányuk nem áll túl közel hozzám. Sőt, időnként kizárólag a férjem kedvéért viselem el őket.De mindegy is. A férjem bevállalta, hogy leredukálja az itt töltött napjaik számát. Egy 47 négyzetméteres lakásban szerintem két éjszaka is éppen elég megterhelő lesz három plusz emberrel, így is bútort kell tologatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!