A terhességem 38. hetére a sógornőm családjával bejelentkezett hozzám vendégségbe 4 éjszakára. Nem durva ez egy kicsit?
hát én biztos megmondanám, hogy sajnos nem tudom vendégüllátni őket tekintettel az állapotomra. sértődjenek meg, ha ennyi eszük van.
ne fogadd őket.
Hát szerintem nem reagálod túl. A 38. hétre lesz neked elég minden magaddal, a babával, és az előkészületekkel, nemhogy még vendégekkel is foglalkozzál.
És ha közben bekerülsz, mert jön a baba?
SZerintem mondd, hogy mivel akkor már tkp akármikor szülhetsz, ezért nem szeretnéd, ha pont akkor jönnének.
Nem szabadna, hogy ettől megbántódjon...
Különbözőek vagyunk. Én is 38 hetes voltam, amikor a tesómék itt voltak. Előtte nagyon megijedtem a dologtól, de már nem lehetett visszacsinálni.
Most már nem bánom. Nem szolgáltatták ki magukat, tekintettel voltak rám. Viszont elterelték a figyelmemet egy kicsit, és ez jól esett így a vége felé, amikor annyit aggódik az ember. Este az ágyban maradt időm a babával és a férjemmel foglalkozni. Elfáradtam, de egy nappal azután, hogy elmentek, már szerettem volna, hogy megint itt legyen valaki. Szóval ha jó a viszonyotok, és te is jól vagy, miért ne? Persze nem hetekre gondolok én sem... Nem kell előttük vajúdnod, ebben biztos vagyok.
39 hetes kismama, még mindig "egyben"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!