Szerintetek nem durva egy kicsit a Carton Network müsora a gyerekeknek?
Szerintem nagyon gáz. Amellett rengeteg szörny, gnóm szerepel bennük. Sokkal inkább akkor Süsü, vagy Pom-Pom. Azok legalább aranyos, kedves mesék voltak.
Amíg tehetem, addig az én gyerekem válogatott meséket nézhet csak.
Néhányszor én is néztem pl. a Pindúr Pandúrokat. 3 aranyos kislány, aztán nekiállnak verekedni. Az ütéseket lassítva mutatják, és látod amint vér, fog, agyvelő(!) repül ki a másik fejéből... Na, én ezen akadtam ki!
Én sem értem, hogy meddig mehetnek még el...
Nálunk a nagyok néha nézik, a kicsi szerencsére abszolút nem szeret tévét nézni, 2 éves múlt. Maximum a Kisvakond, amit megnéz.
De nagyon gázos mesék:)
Mondjuk ez a csatorna már nagyobbacska gyerkőcöknek,és sztem inkább fiúknak van kitalálva.Ők ezt pont 6-8 éves korban nagyon viccesnek találják.(puki,pisi, stb..a legviccesebb szavak)
De hogy még egy csatorna erre alapozzon,mert erre kíváncsiak a gyerekek és mert erre van kereslet az gáz....
Egyébként nem kötelező nézni,le lehet kódolni..mondjuk nálunk nem kell,mert amúgy sincs rá igény.
Szerintem is durva, sokszor inkább gusztustalan. Nem hogy kisgyerekeknek nem való, de szerintem még egy 10 évesnek sem. Szerencsére nem is érdekli a családban egyik gyereket sem.
Inkább a kamaszoknak és felnőtteknek való, bár ez a való szó is enyhe túlzás.
(utolsó vagyok)
Szerintem ez azért is zavaró mert most,hogy már 17 vagyok beláttam,hogy ez nagyon rossz káros csatorna.És ebben nagyon zavaró,hogy a gyerek 5-6 éves korban a legbefolyásolhatóbb és szerintem akik ilyeneket néznek abból lesznek ezek marha durva gyerekek az oviba,meg az isiben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!