Ikres anyukák tanácsot kérnék?
Szia! Én ikres anyuka vagyok. Most 16 hónapos vegyesikreim vannak.
Ez így elég hosszú lenne. Írj privit, és mesélek!
Szia!
Nekem is ikreim vannak,lányok. 22 hónaposak. Ha bármiben tudok segíteni,kérdezz nyugodtan!
Szia!
Nekem éppen ma 17hónaposak a lányaim, barátnőmnek szintén 17hónapos vegyes ikrei vannak. Ha van kedved dumcsizni írj priviben. Akár MSN-en is beszélgethetünk. Gratula a babákhoz :)
elnézést az offért. az ikres anyukáktól kisebb tömör beszámolót nem lehetne mégis itt? nekem nem ikreim vannak, hanem nagyon kicsi korkülönbség és diliház.
ha esetleg van valami praktika, (pl.: visszacsinálni valahogy az egészet hogyan lehet), hálás lennék.
Engem a kórházban megtanítottak a két babát egyszerre szoptatni. Ez addig működött, amíg bírtam őket tartani. Aztán külön ettek egymás után, de sohasem pihent egyik mellem se, így inkább fejtem nekik.
Babakocsiból nekünk először két egyes volt, mert egyet kaptunk, így csak egyet kellett venni. Járműre nagyon nehéz egyedül felszállni, így mindig kell valakit magaddal vinni. Akkor meg már mindegy, ha külön kocsiban vannak.
A diliház ellen nincs mit tenni, az nálunk is van.
Szia!
Ma már a legtöbb korházban segítenek, hogy egyszerre szoptasd őket. Ez a legpraktikusabb. Több időd marad majd a pihenésre. Éjjel én azonban külön szoptattam őket. Akkor ez kényelmesebb volt. Evett az egyik, majd ébresztettem a másikat is. Így mindig tudtam keveset pihenni.
A terhességgel nálam semmi gond nem volt. Vagyis kb a 25.héttől rettenetesen vizesedtem aminek az eredménye kb 35kg plusz volt.
A szülés nekem szép emlék maradt. Szerencsére engedték, hogy simán szüljek ami mindössze 4óra volt. Az első hetek nehezek voltak ezt kár tagadni, nem sok segítségem volt. Minden segítséget fogadj majd el, ha van aki mosogasson, főzzön vagy takarítson helyetted akkor használd ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!