Kaphatok tanácsot anyukák?
Én is így gondolom! Nem felhőtlen most a kapcsolatotok...de mit éreztek egymás iránt?? Ha szeretitek egymást és efelől egyikőtökben sincs kétség akkor ez a lényeg!!! Nem a szülők véleménye és hozzáállása, majd megenyhülnek ha megszületik az unoka!
Az a lényeg, hogy ti legyetek egy boldog család és akkor a pici is boldog és kiegyensúlyozott lesz!!
Fel a fejjel!Az én Drágám is anyuci kicsi fia,ráadásul a kedves mama hatalmas botrányt csinált mikor megtudta hogy terhes vagyok,mégis a boldognál is boldogabban vátjuk a Picit,és nagyon nagyon szeretjük egymást!
(Időközben a kedves mama is mintha megenyhült volna...)
Ti már egy külön család lesztek,vagytok.Szerintem hidd el,ha azt mondja,hogy mindent meg fog tenni Értetek.
Csak pozitívan!
28 hetes kismami
Ne hagyd,h. a családotok közétek álljon! Tudom, ez nem egyszerű, meg kell érte harcolnotok, de mindkettőtöknek akarnia kell! Az a baba biztosan mindent megváltoztat, ha megszületik, a nagyszülőket is megváltoztatja!
Pont ezért kell erősnek lennetek, mert mindenki ellenetek van, ne hagyjátok,h. ők győzzenek! Ha szeretitek egymást, igenis szülessen meg az a pici baba. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!