Kaphatok pár jó tanácsot? Kezdek elbizonytalanodni.
Jövő héten fogom megvenni a bichon havanese kutyámat. Van már 2 kutyám egy kinti és egy benti. A kinti egy csehszlovák farkaskutya a benti egy kis keverék. Eddig viszonylag gond nélkül ment a sétáltatás, mind a két kutya szépen sétál láb mellett, a f.kutya most fogja letenni a BH vizsgát, a kicsivel még oviba járok. Viszont most a nagyobb kutyám lesántult (kezeli orvos) és így nem lehet annyit sétáltatni mint amennyit a kicsit szoktam és itt merül fel az első probléma: Nagyon sok agresszív önsétáltató kutya van és eddig ugye biztonságban voltam én is és a kicsi kutya is mert velem volt a nagyobbik kutya is. Persze ha volt valami zűr azért elővettem a paprika spray-t, de így egyedül majdnem hogy lehetetlen ha velem lesz a másik kicsi is.
Ilyen esetben mit csinálnátok?
A másik kérdésem az, hogy a két kicsi nem fogja egymást bántani? (a kis keverék 6 hónapos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!