Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert mondjak azt hogy nem...

Miert mondjak azt hogy nem lehet leadni azt a pluszt amit terhesseg soran felszed valaki?

Figyelt kérdés

Maga a varandossag nagyon szep, valakinek nehez is,nekem is az volt foleg hogy veszelyeztetett voltam,egy honapom van a szulesig, es marhara rosszul esik mikor nem azt kerdezik hogy vagy, hogy van a baba,hanem lekezeloen,hany kilot hiztal? Engem ne ertsen felre senki, de most komolyan,olyanok kerdezik meg raadasul akik ezt igenis vegig csinaltak, pont toluk nem ezt varna az ember,ha azt kerdik hogy vagy es elmondod hogy faj a hatad,nem kapsz levegot,vagy eg a gyomrod: oooo nekem semmi ilyen meg olyanom nem volt-szuper,milyen tokeletes,es meg emiatt is erezd magad szarul pluszba, hogy kb mintha egy gyenge fosnak allitananak be..

Regebben is erezni lehetett, a gyengebbik nem abszolut nem osszetarto,es egymaskozt megferhetetlenek mert feltekenyek,versengok egymassal szemben ami gusztustalan,mennyivel jobb a ferfiaknak naluk minden az ellenkezoje,osszetartoak es nem itelkeznek egymas felett,nem versengenek, es le a kalappal elottuk mikor osszekerul egy novel aki idonkent a rossz formajat hozza mikor a hullamvolgyet jarja ..

Visszakanyarodva kicsit a sully dologra nem ertem miert nem lehet a masikat tamogatni,erot adni ahelyett hogy rapakoljunk egy nagy adag negativ rosszindulatu mindenseget? Nincs eleg bajunk a lelkunkkel? En nyugodt szemelyiseg vagyok, es megis elgurult nalam is, parszor beleestem abba hogy elsirtam magam egy mit tudom en,hordozo miatt hogy jo lesz-e,vagy jo anya leszek-e mert en igenis szeretem a kisfiam aki meg bent mocorog,es akkor gyogyitja a lelkem mert jelez hogy itt vagyok NEKED.

Ui: azt se banom es mar nem fog jobban megerinteni, ha valami Norbi fele dongolo lepteku szoveggel jon valaki kommentben,de legalabb most konnyitettem magamon, a lelkemen hogy kiirtam magambol,ugy mindenkinek, ha meg kerhetnek, mi nok,ne legyunk egymas ellensegei konyorgom..

27eves 8honapos kismama

2021. nov. 6. 08:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

Súly téma: saját tapasztalt, hogy ha sokat hizol az a baj, miért zabálsz, ha keveset, az a baj, miért nem eszel rendesen, éhezik a gyerek :D nem vicc.

Én megkaptam ugyanattól az embertől mindkettőt.

28.hétig felszaladt 9 kg. Dagadt disznó, hogy fogsz így kinézni, mi lesz a végére, stb. Nem vicc. Szó szerint.

A harmadik trimeszterben meg nem tudom miért, hogyan, de már csak 2 kilót hiztam, na akkor jött, hogy éhezik a gyerek, baja lesz, miért koplalsz.

2021. nov. 6. 10:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyedül anyósom volt ilyen kedves: felajánlott 46-os nadrágokat (40-es volt a méretem), hogy biztos meghízok terhesen és utána, szóval tuti jó lesz rám... Hát a 42-es kismamanadrág még a végén is lógott rajtam, most meg 38-as a méretem két évvel szülés után 😂
2021. nov. 6. 11:06
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 kilót híztam, 26ot fogytam. Ha nem hízok teljesen tönkre megyek.
2021. nov. 6. 13:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Hu nekem anyósom mániája az első 5 percben elmondja,hogy híztam e ha igen hova vagy fogytam e ha igen honnan és hol maradt a felesleg kb ilyen részleteséggel pedig nem kérdezem nem érdekel és kifejezetten bántó :D most épp fogytam , de betegség miatt nem magamtól így nem érzem jónak , de most is felhozta. Szörnyű és hiába kérem meg nem érti, hogy hagyja abba :D 8 hetes baba látogatón is ez volt az Első mondata , hogy seggre híztamxD hát hdd ne mondjam hova küldtem volna legszívesebben...
2021. nov. 6. 15:22
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ilyen emberekkel leállni. Én is kaptam anyósomtól, hogy ő csak 4 kg-t hízott. Persze, de én még a +18 kg-val is fele akkora voltam, mint ő a terhessége előtt. Az ilyen embernek van inkább kisebbségi komplexusa. Nem kell velük foglalkozni. Különben én is hamar visszanyertem a súlyomat, az alakomat sajnos még mindig nem, pedig már 10 hónapja szültem. De egyszer majd biztos lesz időm edzeni... vagy nem?😬😄
2021. nov. 6. 20:48
 16/17 A kérdező kommentje:

En is kaptam anyosomtol egy ket ruhat,kabatot ami nem oreges es meg jol is allt,elfogadtam,meg vettem egy kettot amire szukseg volt mellette persze. :)

Nekem azert is volt valamilyen szinten banto mert pont azok jegyeztek meg vagy vontak kerdore akik szultek, es se nem elotte,se utana nem voltak vekonyak,en azelott az voltam, viszont van nem egy baratnom,koleganom,ismerosom aki viszont vekony,vagy majdhogynem sovanyka es ok pont hogy nem faggadtak,nem neztek ram megcsak csunyan sem hogy mit kepzelek kb :D

Anyukam is mondta aki raadas mindig vekony volt, mindket terhessegenel eppenhogy volt pocakja,es mondta nekem ne aggodj ilyenek engedd el,menni fog az,minden idovel persze es o fogja azt agyon csapni aki megegyszer rosszindulatuskodik :D

2021. nov. 7. 16:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, ebből is látszik, hogy aki így viselkedik, az a saját frusztrációja miatt próbál másokat lehúzni.
2021. nov. 7. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!