Sokan mondják, hogy terhesség alatt iszonyat érzékenyek, hangulatváltozóak.. ez kb mikor következik be? Vagy nem törvényszerű?
Olyanokat olvasok, meg mesélnek ismerőseim, hogy valaki amiatt sírt, mert a férje a szendvicsébe rakott paradicsomot, vagy megette az utolsó falatot , és neki már nem jutott..
Vagy valakinek a fèrje màr majdnem elköltözött a terhesség időszaka alatt, mert elviselhetetlen volt a kismama.
Ez másnál is volt így?
Én még az elején voltam kicsit zaklatott, de sztem akkor sok volt rajtam a stressz (munkahely, ház újítás, baba..)
Én már felkészítettem az elején a férjemet, hogy lehet sárkány leszek és elviselhetetlen, de azt vettem észre, hogy sokkal nyugodtabb vagyok, mint azelőtt.
Menzesz előtt teljesen idegroncs voltam, most pedig egy egyenlő vagyok egy szobanövénnyel az esetek nagy százalékában. (2.trimeszter eleje)
Vagy ezután jön a java? Vagy a végén inkább? Meséljetek 😬
Én agresszív lettem az első terhességemnél, sírós mimóza a másodiknál. Korán kezdődött, talán mikor beütöttek a hormonok és szülés után kb 1 hónappal múlt el.
Vannak akik ilyesmit nem tapasztalnak, éreznek sosem, ők majd ide írják, hogy ez csak hiszti és felnőtt nő viselkedjen kultúráltan. Ha szerencséd van megúszod.
Fiammal kb a 6.hónapban egyetlen egyszer volt velem ilyen. Bepánikoltam a bolt közepén, hogy nem tudom mit főzzek vacsira, mert nem jut eszembe semmi. Bőgve hívtam férjemet a tesco közepéről, hogy nem lesz vacsora... alig néztek hülyének.
Moat kislányt várok, a 20.héten járok. Eddig vele is egyszer sírtam, mert kinait akartam enni, de itthon csak pöri volt tésztával és azt kellett...
Nem törvenyszerű hogy mikor és hányszor jön elő terhesség alatt
Nekem vissza vissza tér
Először 12 hetesen volt hogy elsírtam magam mert a párom nem jól törte össze a krumplit a krumplipüréhez és darabos lett.
Utana hetekig nyugi volt.
20 hetesen azért sírtam mert egy távoli ismerősünk meglátogatott a kisfiával aki 3 éves, először látott engem és félt tőlem.
En meg csak bőgtem sértődötten, hogy amiért fél tőlem nem vagyok hajlandó találkozni a kisfiúval soha többé.
Most vagyok 27 hetes. A legutolsó kirohanásom most volt 1 hete.
Elmentünk a párommal 1 fagyizóba ahol a pultos lány rá mosolygott a páromra.
Nekem ez rosszul esett ezért csapot papot otthagyva, köszönés nélkül elviharoztam sírva 🤷♀️🤦♀️
Nekem nem nagyon volt ilyen. Egyszer húztam fel magam azon, és kezdtem el sírni, hogy a pocakomtól nem férek oda rendesen az asztalhoz és már állandóan leeszem magam. De ez nem biztos, hogy a hormonok miatt volt, szerintem nem terhesen ennél még sírósabb voltam.
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!