Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Féltés, hangulatváltozás? Help!

Féltés, hangulatváltozás? Help!

Figyelt kérdés

Egy kicsit el vagyok kenődve és azért fordulok hozzátok mert nem tudom kihez lehetne.Pár rövid sorban leírom az előzményeket.

A párommal lassan 2 éve vagyunk együtt.Nekem már van 2 gyermekem.1 év próbálkozás után elmentünk egy urulógushoz ahol a dr.úr közölte,hogy természetes úton 1:100-hoz,hogy lehet közös gyermekünk mert van egy hereviszértágulata a páromnak amit meg kell műteni.Úgy volt februárban műtik,megvolt az időpont de nem ment el.Elhagytuk a kórházba vett pizsamát és ő egy jelnek vette és persze van egy kollega is akinek ugyan ez a problémája és van 3 gyermeke.Ez volt februárban és márciusban már az én kincsem a pocimban volt.Borzasztóan örültem nem tudtam nevessek vagy sírjak örömömben.Most 14 hetes kismama vagyok.De azóta minden napot úgy élek meg,hogy egyik percben boldog vagyok és várom a napokat,hogy teljenek,hogy érezzem mikor mozdul meg az én kincsem a másik percben ideges vagyok menni akarok ultrahangra és meg akarom nézni minden rendben van e és a sírás fojtogat mint most is,hogy még van két hét mire láthatom.Beszéltem védőnővel,unokatestvérrel is és is de azt mondták,hogy a második trimeszterre elmúlik a hangulatváltozás.Pedig valahol olyan érzésem van,hogy ez nem fog elmúlni.Még csak azért sem mert őt sokkal jobban féltem mint mikor a másik két gyermekemmel voltam terhes.Szeretnék felhőtlenül boldogan élvezni a terhességet de a féltés sokkal nagyobb bennem.

2015. máj. 26. 17:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Én 31 hetes vagyok és én is elég aggodós vagyok. Vannak napok mikor nem mocorog olyan sokat,általában ha rossz idő van, és ilyenkor én is rohannék orvostól orvosig csak hogy tudjam minden rendben van vele. De próbálom ezeket elhesegetni és csak arra gondolni,hogy minden rendben van és jól érzi magát 😊 próbálj meg pozitívan gondolkodni, mert ha ennyire stresszelsz azzal ártasz a babádnak.persze ezt nem könnyű,már csak magamból kiindulva 😄 Boldog babavárást!
2015. máj. 26. 19:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm válaszod :) Valamit kezdek magammal olvasok vagy filmet nézek vagy valami.Mióta nem dolgozom sok időm van gondolkodni.Boldog babavárást neked is :)
2015. máj. 26. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!