Valakinek volt a hangulatváltozás a legelső babás tünete?
Figyelt kérdés
Még nem késik, de lehet baba. Pár napja rettentő hisztis vagyok, konkrét ok nélkül. És most nem tudom, okozhatja-e ezt a terhesség ilyen korán, vagy szerezzek beutalót a dilidokihoz? Apró dolgokon nagyon fel tudom húzni magam :-(2013. júl. 18. 13:38
1/6 anonim válasza:
Nekem a hangulatváltozás terhességem 7. hetében kezdődött el kb.
Amúgy nekem mensis tünet volt. De lehet, neked nem az! Más a szervezetünk.
30hkm
2/6 anonim válasza:
Nekem igen, bár akkor még nem tudtam, hogy azért van, de egész nap zsörtölődtem, meg a kákán is csomót kerestem, pont a párommal díszítettük az ablakokat karácsonyra, még meg is jegyezte,hogy mi bajom van. A mostani terhességem is ez harangozta be, kb egy héttel a menses kezdete előtt jött rám megint a hiszti :)most meg is jegyezte a párom tuti, hogy terhes vagyok :)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, lányok! :-)
Én is olyan hülyeségeken húzom fel magam, ráadásul túlságosan, hogy már saját magam is idegesítem... :-(
Nemsokára kiderül, baba okozza-e ezt.
Második, neked pedig drukkolok! :-)
2013. júl. 18. 14:44
4/6 A kérdező kommentje:
A mensi előtti elmebaj nálam úgy néz ki, hogy úgy kelek fel, hogy utálom az egész világot! :D Szóval egy állandó rossz hangulat.
Most viszont tök jól elvagyok, de apró dolgok nagyon kihoznak a sodromból. Aztán nagy nehezen megnyugszok, de aztán jön a következő ilyen!
2013. júl. 18. 14:49
5/6 A kérdező kommentje:
Pozitív lett a teszt! :-)
2013. júl. 19. 16:45
6/6 anonim válasza:
Gratula es boldog babavarast! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!