Teherbeesés után mikortól jelentkeznek a tünetek? (pl hányás, rosszullét, hangulatváltozás, stb)
Nem feltétel a rosszullét.
Van aki már a mensi elmaradt napján hány, fáj a melle más pedig semmit nem érez.
Nekem sem volt semmi tünetem, max a 9-10héten egy kis mellfájdalom. Ez egyénfüggő.
Lányommal menszitől számított 5. héten már volt fáradtságérzet, az volt az első jel. Kései fekvő vagyok, de akkor ,már 6kor majd összeestem.
Most épp babaprojektbe vagyunk. 30-ára nem várom. Jelek vannak de hogy csak beképzelem-e vagy sem hamarosan kiderül. :)
Honnan számolod a harmadik napot?
Aktus után 3 nappal még nincs (biológiailag) terhesség.
Orvosi számítás szerinti 3. napon még aktus se volt.
Beágyazódástól számított 3. napon (ami aktustól kb. 10-13) már lehet valami, de ritka.
Az arra érzékenyek már a beágyazódást megérezhetik (kaparászó érzés belül a petefészek és a méh környékén).
A "klasszikus" terhességi tünetek azonban csak később jellemzőek. Akkor, amikor a HCG szintje már elég magasra emelkedik.
Nekem az volt az első tünet, hogy a 30. napon (előző menstruációtól számítva - egyébként 32-33 napos ciklusaim voltak) úgy leesett a vérnyomásom, hogy elájultam, a munkatársaim kihívták a mentőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!