Voltak hangulatváltozásaid a terhesség alatt?
hűhha... nekem végig voltak... egyszer úgy vártama szülést hogy rohantam volna aztán mikor bejóslóztam és ilyen véres nyálka jött a kórházba bementünk leültettek szülőszoba előtt mert ott volt a doki, mondták majd megvizsgál... 5 perc múlva jön egy doki hogy szülő anya jöjjön... nézek szét egy nő mellettem, kis pocakkal mondom szegénykém tuti koraszülés... csaj meg néz engem erre megint szólnak szülő anya jöjjön... Párom meglök ez Te vagy! Én meg visítottam, hogy én nem szülök! én oda be nem megyek!! a doki meg már könyörgött, hogy induljak meg mert amúgy bent szülnek... úristen mondom ebből mi lesz? Doki megszólalt, hogy max 1 gyerek...
Mint egy bolond úgy viselkedtem :D
Hát, bennem egyelőre még nincsenek félelmek a szüléssel kapcsolatosan, de pl 2 napja hiper érzékeny vagyok, rengeteg apróságon fenn tudok akadni, és így kb egész nap bőghetnékem van. Pedig az eszemmel tudom, hogy hülyeségek, de közben mégsem tudom túltenni magamat rajtuk.. Vicces, mert régen amikor elképzeltem, hogy majd milyen leszek kismamaként, el nem tudtam volna képzelni, hogy lesznek ilyen kibírhatatlan időszakaim.. :D
28 hkm
El fog múlni!
Aztán visszajön...majd megint elmúlik:)
én ma nem sírós, inkább sárkányos voltam...ez is elmúlik:))))
Naná! :) Még mindig vannak! Ma például azért sírtam fél óráig mert olyan vizes a lábam, hogy nem jön rám a sportcipőm. Most meg már röhögök az egészen! :) A szüléstől való félélem meg elmúlik az utolsó hónapban...mikor már nem tudsz aludni, leszakad a derekad, meg a hátad!Na jó, nem mindenkinél van ez így. Én könyörgök a kisbabámnak, hogy jöjjön már (bármilyen fájdalommal is jár)! :)
(39 hetes) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!