35+4 naposan távozott a nyákdugó. (ha egyáltalán az volt)? 2. terhesség. Szerintetek közel a szülés?
Kicsit most félek, mert szerintem korai... Hasam is fáj lent, keményedések is vannak, de nem rendszeres.
Valami elég nagy adag zselés dolog volt az előbb a bugyimon. Egyáltalán nem véres. (Van róla képem is, ha valaki úgy eltudná dönteni, hogy az az e.
Tudom, hogy senki nem tudja megmondani ezekből a szülés időpontját.... de még a kórházi csomagom sincs összerekva. Első fiamat 41+6 napra szültem indítással és nem volt nyákdugó csak keményedéseim.
Nagyon korai lenne a babónak ilyen korán megszületni? Azért kérdezem, mert most egy kicsit berezeltem.....
Köszönöm a hozzászólásokat!
Most gyorsan összepakoltam egy alap kórházi táskát, legalább a legfontosabbak megvannak. Sajnos egyedül vagyok a 17 hónapos kisfiammal itthon. Külföldön lakunk, így sajnos nem sok segítségem van gyerekvigyázás ügyben. Páromnak most lesz ebédszünete, akkor beszélek vele mi legyen. Holnap amúgy is orvoshoz megyek, délutánra van időpontom, de vinnem kell a fiamat + buszozás +gyaloglás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!