Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azoknak a kismamáknak a...

Azoknak a kismamáknak a válaszait várom, akiknek a 18 heti uh-n biztosra mondták a fiút. Végül ki született? Fiú vagy Lány?

Figyelt kérdés
A betöltött 18. héten mentem uh-ra, s ott megkérdeztem a nemét. Annyit mondott a szonográfus, hogy épp rajta ül, aztán pár perc s mondta, hogy kisfiú. Később pár perc elteltével ismét rákérdeztem, szintén fiút mondott. Az ismerőseim körében bizonytalanra mondták, de nekem nem tették hozzá, hogy talán fiú és azt se, mint pl. a bnőm kislányára, hogy nem tudni, hogy a feneke vagy a nunija, s mégis lány lett. Ha egyből ráágják, ha meglátják z mennyire valószínű? Lányt szerettem volna, de mivel első, így a fiúnak is nagyon örülünk :) Csak annyiszor hallottam már, hogy ezt mondták, s az lett, hogy kíváncsi vagyok, ha biztosra mondják van-e tévedés?
2010. szept. 3. 19:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nekem határozottan fiút mondtak, de le sem lehetett volna tagadni, mert egyértelműen látszott. Fiú is lett.
2010. szept. 4. 00:13
 22/22 A kérdező kommentje:
Én nem láttam sajnos, csak nehezen az uh-n a picit, mert mellettem volt a monitor, s néha ha felültem picit, s oldalra néztem, akkor láttam, s elég rossz minőségű volt. Szóval én nem sokat láttam. 4D-re nincs pénzünk, mivel 90ezres jövedelemből élünk ketten a párommal, amiből 20-30 ezreket elszed após, mert nála lakunk, s nem szeretné hogy elköltözzünk, s inkább mindent megtesz azért, nehogy magára hagyjuk. A gyerek az tervezett volt, mert nem akartunk a végletekig várni, pár após szerint korai, fiatalok vagyunk. Én 27, párom 28, szerintem nem korai, s mivel esélyem volt arra h veszélyeztetett legyek, így inkább 30 éves korom előtt összehoztuk, mert szeretnénk még így is idővel egyet. Hátha addig rendeződnek az anyagiak. S após nem láncol minket magához.
2010. szept. 7. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!