Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azoknak a kismamáknak a...

Azoknak a kismamáknak a válaszait várom, akiknek a 18 heti uh-n biztosra mondták a fiút. Végül ki született? Fiú vagy Lány?

Figyelt kérdés
A betöltött 18. héten mentem uh-ra, s ott megkérdeztem a nemét. Annyit mondott a szonográfus, hogy épp rajta ül, aztán pár perc s mondta, hogy kisfiú. Később pár perc elteltével ismét rákérdeztem, szintén fiút mondott. Az ismerőseim körében bizonytalanra mondták, de nekem nem tették hozzá, hogy talán fiú és azt se, mint pl. a bnőm kislányára, hogy nem tudni, hogy a feneke vagy a nunija, s mégis lány lett. Ha egyből ráágják, ha meglátják z mennyire valószínű? Lányt szerettem volna, de mivel első, így a fiúnak is nagyon örülünk :) Csak annyiszor hallottam már, hogy ezt mondták, s az lett, hogy kíváncsi vagyok, ha biztosra mondják van-e tévedés?
2010. szept. 3. 19:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Fiút mondtak 18 hetesen és az lett. Határozottan mondta,hogy fiú.
2010. szept. 3. 21:04
 12/22 anonim ***** válasza:
Mi 4D-re mentünk a 19. hét elején, mert a sima uh-n a doki azt mondta ő még nem tudja ezt megmondani. A 4D-n a doki első kérdése az volt, hogy akarjuk e tudni a nemét. Annyira tisztán látszott a kis fütyije, hogy laikus szemmel is összetéveszthetetlen volt. Kisfiú is lett. Egyébként én úgy tudom, hogy a kisfiúból nem lesz kislány, viszont fordítva előfordulhat, tehát ha lányt mondanak, akkor még lehet fiú.
2010. szept. 3. 21:05
 13/22 anonim ***** válasza:

fiú volt, lattam lebegni a futykoset.

annak is született :))

2010. szept. 3. 21:21
 14/22 anonim ***** válasza:
12., 18. és az azt követő UH-kon agészen a 28. hétig fiút mondtak, majd a 28. héten kiderült, hogy KISLÁNY! :DDDD
2010. szept. 3. 21:45
 15/22 anonim ***** válasza:
18.hetin kisfiút mondtak,de úgy mondták,hogy 90%.Aztán a 24 hetes 4D-n már nekünk is egyértelműen látszott,hogy kukacos :)Már 3,5 éves,és tényleg kisfiú:D
2010. szept. 3. 22:01
 16/22 anonim ***** válasza:
igaz 4 D uh volt ott mondták hogy fiú és az is lett, láttuk a fütyijét
2010. szept. 3. 22:04
 17/22 anonim ***** válasza:
19 hetesen határozottan fiút mondtak, 24 hetes 4D-n határozottan fiút, 32 hetesen határozottan fiút, 38 hetesen is, és tényleg fiú lett.
2010. szept. 3. 22:22
 18/22 anonim ***** válasza:

nekem mindkét esetben fiút mondtak a 19hetesen,és most van egy 22 és egy 3hónapos fiam :-)

pedig a kicsit a dédi lánynak álmodta,mondtam is a dokinak.annyit mondott nevetve:mondjuk meg a dédinek,addig aludjon,míg fiúval nem álmodik :-)))

2010. szept. 3. 22:42
 19/22 anonim ***** válasza:
12 hetesen fiú, és már 15 hónapos nagyfiú. :)
2010. szept. 3. 22:57
 20/22 anonim ***** válasza:

Ma mar nem olyan gyakori a tevedes szerintem. Elofordul, de ritkan. Ismeroseim kozott meg nem volt ra pelda. Olyan volt, hogy csak az utolso uh-n latszott a neme a babanak, olyan is volt, hogy nem volt benne biztosa a doki sokaig, igy inkabb nem is mondott semmit.

Ket fiam van, az elso babat sima uh-n 14 hetesen mar sejteni lehetett, hogy fiu, a 20. heten biztosra mondtak.

A masodik gyereknel 15 hetesen 4dsen tutira mondtak, hogy fiu, majd vegig.

2010. szept. 3. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!