Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azoknak a kismamáknak a...

Azoknak a kismamáknak a válaszait várom, akiknek a 18 heti uh-n biztosra mondták a fiút. Végül ki született? Fiú vagy Lány?

Figyelt kérdés
A betöltött 18. héten mentem uh-ra, s ott megkérdeztem a nemét. Annyit mondott a szonográfus, hogy épp rajta ül, aztán pár perc s mondta, hogy kisfiú. Később pár perc elteltével ismét rákérdeztem, szintén fiút mondott. Az ismerőseim körében bizonytalanra mondták, de nekem nem tették hozzá, hogy talán fiú és azt se, mint pl. a bnőm kislányára, hogy nem tudni, hogy a feneke vagy a nunija, s mégis lány lett. Ha egyből ráágják, ha meglátják z mennyire valószínű? Lányt szerettem volna, de mivel első, így a fiúnak is nagyon örülünk :) Csak annyiszor hallottam már, hogy ezt mondták, s az lett, hogy kíváncsi vagyok, ha biztosra mondják van-e tévedés?
2010. szept. 3. 19:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
18+2naposan mondták hogy fiú és persze az is lett :)
2010. szept. 3. 19:50
 2/22 anonim ***** válasza:
12. heti uh-n montdta az orvosom, hogy nagyon fiúnak néz ki, de később többet tud majd mondani. Később is fiúnak látta, 2 éve született és tényleg fiú lett :)
2010. szept. 3. 19:59
 3/22 A kérdező kommentje:
S neked hogy mondták? Bizonytalanul, hogy talán az, de nem tudják vagy egyből rávágták, mint nekem? Azt kihagytad, s erre is kíváncsi lennék. S köszi a gyors választ!
2010. szept. 3. 20:00
 4/22 anonim ***** válasza:
Nekem is fiút mondtak,az is maradt,bár még 37 hetesen mindig a pocimban van!!!
2010. szept. 3. 20:01
 5/22 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak szól:)
2010. szept. 3. 20:01
 6/22 A kérdező kommentje:
37 hetes kismami, majd ha megszületik írd meg, hogy végül ki lett:)
2010. szept. 3. 20:02
 7/22 anonim ***** válasza:
Nekem is fiút mondtak a 18. hetin, elég határozottan mondták. És az is lett, már 2 éves.
2010. szept. 3. 20:02
 8/22 anonim ***** válasza:

Nekem először nem tudta. Azt mondta, úgy fordul, hogy nem egyértelmű. Aztán azt mondta, már látja a kukacot:D

23 hetesen 4d-n mi is láttuk, és valóban fiú lett:)

2010. szept. 3. 20:03
 9/22 anonim ***** válasza:
Nekem 14 hetesen látták először, hogy kisfiú. Egyértelmű azt mondta. Aztán 2 másik orvos is megerősítette pedig nem is kértük, hogy nézzék és azt sem tudták, hogy elvileg fiú.
2010. szept. 3. 20:27
 10/22 anonim ***** válasza:
Amúgy rám születésemig azt mondták, hogy fiú leszek aztán mikor kibújtam derült csak ki, hogy nem úgy van az :D De ez 20 éve volt...
2010. szept. 3. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!