Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 34 hetesen elmegyek babamoz...

Ha 34 hetesen elmegyek babamozira, előfordulhat, hogy nem fogom látni a babám pofiját?

Figyelt kérdés
Mi van akkor, ha pont nem látunk semmit? Gondolom akkor is ugyanúgy fizetni kell érte. Fejvégűben fekszik.
2010. szept. 3. 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Természetesen akkor is kell fizetni.Azt mondják,a 32. hét után nem érdemes menni,mert olyan nagy akkor már a baba,hogy nem lehet élesen látni(mivel nem fér rá a képernyőre pl.egyben a kis arca,csak részletekben).
2010. szept. 3. 12:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Az arca ráfér egészben, ha van kedve megmutatni, mi 28 hetesen voltunk, semmit nem láttunk, és 25e Ft-ba került.

De én újra elmennék:)

2010. szept. 3. 13:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk végig 4d nézték havonta,mert az van a doktornő rendelőjében.

33+5 napos voltam amikor utoljára nézett uh, és nagyon jó képet csinált,pont el tudta kapni a pofiját,pedig végig mozgott szóval nehéz volt.De eddig ennyíre jó képet nem csinált a picikéről.Nagyon jól kivehetők a vonásai, tiszta apja a hercegnőnk.

Én nem azt mondom, de szerintem kell hozzá azért egy kis szerencse is, én biztos elmennék 34 hetesen is.

Ja és fejvégű a babánk.

Jó mozizást kíván 36+5km

2010. szept. 3. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kétszer voltam. Először 26 hetesen, az nagyon nagy élmény volt. Imádtam:)! Mosolygott, cumizott, túrta az orrát...! Nagyon jó volt.

Aztán voltam 31 hetesen is. Az is nagy élmény volt, mert kipufisodott de nem volt olyan tiszta kép...teljesen elbujt a hasfalamba. Ettől függetlenül jó volt ujra látni hogy mosolyog, de szomorú voltam hogy nem volt már olyan a kép.

ELküldöm neked mind a kettőt, nézd meg:)

26 hetes: [link]

31 hetesen: [link]

Üdv neked 34 hetes pocis

2010. szept. 3. 14:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én úgy tudom minél nagyobb a baba annál valószínűbb, hogy nem lehet látni, ugyanis ha éppen úgy fordul akkor buktad. Igen, ki kell fizetni.

Mi 14 hetesen voltunk, eszméletlen élmény volt! Az egész baba ráfért a kijelzőre, mindent láttunk. 20 perces videófelvétel is készült róla, annyira jó volt nézni, ahogy tátog, iszik, rugdos,dörzsöli a szemét,mosolyog, bekapja az ujját ((: Mi legközelebb 26 és 28 között megyünk a pofija miatt. Annál később biztos nem.

De én 14 hetesen is láttam az arcát és a szája teljesen az enyém. ((:

2010. szept. 3. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!