Fizetni kell a fogorvosnak? Ha elmegyek a fogorvoshoz fizetni kell érte?
Szia!
Én úgy tudom,hogy ha a körzeti orvoshoz mész,akkor nem kell fizetned a fogorvosnál.Csak a magánrendelésen.
Boldog babavárást kívánok!
Egy 36 hetes kismami :)
Szia!
Első vagyok.De igen :))
Minden fogmosásnál Drakulát játszom :D
De ez normális ilyenkor :) Szülés után elmúlik. :)
Első vagyok!
Nyugodj meg,nem fognak elpotyogni... :)
Nem megy az olyan egyszerűen...Ez sajnos a terhességgel jár...Igyál minden nap kálciumot mert a baba sokat elvon a szervezettől.Meg ha ajánlatom, a Lysterine szájvizet akkor próbáld meg azt,nehogy nagyon begyulladjon a fogínyed.
Helló! Én még csak a 16. héten vagyok, de rettentően vérzik az én ínyem is, be is van gyulladva, sőt már nem csak úgy érzem, hogy mozognak a fogaim, hanem tényleg mozognak :(
Fórumozóktól hallottam az "olajrágás"-ról, kipróbáltam, ma másodszorra, és máris jobb. Lehet csak azért segít, mert hiszek benne :)
Viszont a héten mindenképp elmegyek fogorvoshoz, addig is folytatom az olajrágást, a fluoridos és a gyógynövényes fogkrém váltogatását és az alapos öblögetést.
Ja, és szintén egy fórumtárs ajánlotta a Dentinox gélt, ami bár babáknak való :))) de Neki segített.
Nekem is, elöl-alul a legdurvább :(ű
tegnap 13:03 vagyok :)
Én pont most keresgélek a környéken fogorvost (maradt még párezer egészségpénztáram), hogy leszedje a fogkövemet, mert amíg az ott van, biztos nem húzódik fel a helyére az ínyem.
Ötletem sincs, hogy Nálatok a fogorvos mennyiért csinálhatja, de ha nem túl durva az összeg, szerintem vállald be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!