Általánosságban elmondható, hogy azokban a 4D rendelőkben ahol babamozira jelentkezel ott nem mérik meg a babát?
Mostnaában terveztünk ismét elmenni 4D babamozira.
Egyszer már voltunk.
Akkor néztük néztük a kisfiamat,aztán megkérdeztem,hoyg lehet-e tudni,hoy mekkora.
Erre a hölgy közölte,hogy mozira jöttünk és nem vizsgálatra ( a kettő náluk külön van és fél-fél óra), és a vizsgálatban van benne hogy mindenét megmérik, és adnak egy súlybecslést, de a moziban ez nincs benne.
Elszomorodtam kicsit - semmiből sem tartott volna megmérni.
Most szeretném tudni a méreteket,így máshova mennénk.
Vagy ez mindehol így működik?
En ilyenrol meg nem is hallottam.
Hol voltatok?
Mi mindket terhesseg alatt a 4d genesisbe jartunk, ott kb egy ora volt az egesz, de tovirol hegyire mindenet megneztek, megmertek a babaknak, nem csak mozi volt.
Szia hol voltatok ilyenről én még nem is hallottam.
mi a 4d genesisben voltunk 1 óra volt még a hajhosszát is megmérte a hölgy..:-)) és engem is megvizsgált nem csak a babát mérte le a-z ig....roppant aranyosak és értik a dolgukat csak ajánlani tudom őket.
www.csodabent.hu
Tény hogy olcsó.
Úgy van felosztva,hogy fél óra egy vizsgálat.
A vizsgálatban vizsgálják a babát, mérik a méreteket, köldökzsinórt nézik stb...ha pedig mozira jelentkezel akkor csak mozi van, 2D és 4D felvételek.
Ha mindkettőt szeretnéd, akkor egy órányi időpontot kell foglalni,és akkor többe is kerül.
a g1 intezetben most akcio van, 5666 vagy hogy :) szerintem nagyon olcso
azert van kulon, mert a "mozizasra" eleg egy noverke is, ahhoz nem kell szakiranyu vegzettseg, csak egy szonográfusi tanfolyam vagy mi, es amikor mérnek is, meg ilyenek, ahhoz orvos kell
A második babámmal voltunk ott, ahol te, még 2009-ben. A "szakértelméről" csak annyit, hogy egy napig bőgtem, hogy vesebeteg a babám. Soron kívül rohantam uh-ra a dokimhoz, aki megnyugtatott, hogy semmi baja nincs. Nem is lett semmi.
Egyébként nem ez volt az egyetlen gondom az ottani nővel, egy cseppet sem csodálkozom, hogy elszomorodtál. Menj máshova, ahol a pénzedért azt kapod, amit vársz.
2x voltunk ott, másodjára azért mentem oda, mert elsőre nagyon jó tapasztalataim voltak.
Másodjára sajnos nem. :-(
Engem is halálra rémítettek, hogy miómám van, és felsorolták miket okozhat meg a veszélyeit.
A dokim nem is látta az UH-on, azt mondta, a legapróbb 1mm-es vackokat is annyira fel tudják nagyítani,hoyg folyton megrémítik a kismamákat. Azt mondta ott a hölgy hoyg nőni fog a terhesség alatt stb...azóta sem nőtt (magyarul azóta sincsen nyoma sem).
Most ezúttal máshová megyek.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!