Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Általánosságban elmondható,...

Általánosságban elmondható, hogy azokban a 4D rendelőkben ahol babamozira jelentkezel ott nem mérik meg a babát?

Figyelt kérdés

Mostnaában terveztünk ismét elmenni 4D babamozira.

Egyszer már voltunk.

Akkor néztük néztük a kisfiamat,aztán megkérdeztem,hoyg lehet-e tudni,hoy mekkora.

Erre a hölgy közölte,hogy mozira jöttünk és nem vizsgálatra ( a kettő náluk külön van és fél-fél óra), és a vizsgálatban van benne hogy mindenét megmérik, és adnak egy súlybecslést, de a moziban ez nincs benne.

Elszomorodtam kicsit - semmiből sem tartott volna megmérni.

Most szeretném tudni a méreteket,így máshova mennénk.

Vagy ez mindehol így működik?

2011. okt. 8. 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

En ilyenrol meg nem is hallottam.

Hol voltatok?

Mi mindket terhesseg alatt a 4d genesisbe jartunk, ott kb egy ora volt az egesz, de tovirol hegyire mindenet megneztek, megmertek a babaknak, nem csak mozi volt.

2011. okt. 8. 14:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia hol voltatok ilyenről én még nem is hallottam.

mi a 4d genesisben voltunk 1 óra volt még a hajhosszát is megmérte a hölgy..:-)) és engem is megvizsgált nem csak a babát mérte le a-z ig....roppant aranyosak és értik a dolgukat csak ajánlani tudom őket.

2011. okt. 8. 14:51
 3/8 A kérdező kommentje:

www.csodabent.hu

Tény hogy olcsó.

Úgy van felosztva,hogy fél óra egy vizsgálat.

A vizsgálatban vizsgálják a babát, mérik a méreteket, köldökzsinórt nézik stb...ha pedig mozira jelentkezel akkor csak mozi van, 2D és 4D felvételek.

Ha mindkettőt szeretnéd, akkor egy órányi időpontot kell foglalni,és akkor többe is kerül.

2011. okt. 8. 15:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

a g1 intezetben most akcio van, 5666 vagy hogy :) szerintem nagyon olcso

azert van kulon, mert a "mozizasra" eleg egy noverke is, ahhoz nem kell szakiranyu vegzettseg, csak egy szonográfusi tanfolyam vagy mi, es amikor mérnek is, meg ilyenek, ahhoz orvos kell

2011. okt. 8. 17:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Anno én is ott voltam, ahol te, és a nő nagyon normális volt. Megmérte mindenét.
2011. okt. 8. 18:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi is a 4D genesisben voltunk. Nálunk először megmérték mindenét, utána jött a mozi. :)
2011. okt. 8. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:

A második babámmal voltunk ott, ahol te, még 2009-ben. A "szakértelméről" csak annyit, hogy egy napig bőgtem, hogy vesebeteg a babám. Soron kívül rohantam uh-ra a dokimhoz, aki megnyugtatott, hogy semmi baja nincs. Nem is lett semmi.

Egyébként nem ez volt az egyetlen gondom az ottani nővel, egy cseppet sem csodálkozom, hogy elszomorodtál. Menj máshova, ahol a pénzedért azt kapod, amit vársz.

2011. okt. 10. 11:49
 8/8 A kérdező kommentje:

2x voltunk ott, másodjára azért mentem oda, mert elsőre nagyon jó tapasztalataim voltak.

Másodjára sajnos nem. :-(

Engem is halálra rémítettek, hogy miómám van, és felsorolták miket okozhat meg a veszélyeit.

A dokim nem is látta az UH-on, azt mondta, a legapróbb 1mm-es vackokat is annyira fel tudják nagyítani,hoyg folyton megrémítik a kismamákat. Azt mondta ott a hölgy hoyg nőni fog a terhesség alatt stb...azóta sem nőtt (magyarul azóta sincsen nyoma sem).

Most ezúttal máshová megyek.

Köszönöm a válaszokat!

2011. okt. 10. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!