Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Könnyebb 2. terhességet...

Könnyebb 2. terhességet kihordani általánosságban, mint az elsőt? Mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Könnyebbnek nem nevezhetném...másabb
2009. okt. 19. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia, igen másabb. Bár nekem talán nehezebb is. Nem tudok annyit pihenni, mint kellene. És nyűgösebb is vagyok. 39 hetes kismama
2009. okt. 19. 13:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem érdekes mód könnyebb a második terhességem. Mindkettő baba kisfiú. Most 7 hónapos vagyok de alig érzem még hogy teher lenne pedig sokat emelgetem a fiam
2009. okt. 19. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem annyiban másabb, hogy már tudod mire számíthatsz és nem parázol annyira. Könnyebbnek fizikailag nem biztos, hogy könnyebb. Barátnőmnek az első terhesség alatt semmi baja nem volt, a másodikkal 16. hétig hányt, 5 kilót fogyott és végig kicsit nehezebben viselte, mint az elsőt.
2009. okt. 19. 13:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem sokkal nehezebb a 2.terheségem mint az első. Az elsővel szinte észre sem vettem a terheségem, viszont a mostani terheségem számomra nagyon nehéz 21.hetes kismama vagyok: 11kg-ot fogytam, mert mindentől hányok, és ráadásul még vesegyulladásom is van.
2009. okt. 19. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!