Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj, ha valaki nagy túlsullyal...

Baj, ha valaki nagy túlsullyal kezdi a terhességet?

Figyelt kérdés
Elég nagy sulyfeleslegem van és azzal riogatnak, hogy nem tudom majd kihordani a babát.Irjon olyan kismama aki ilyen cipőben van vagy volt, hogy minden rendben volt-e nála.
2008. dec. 12. 13:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

meg annyi, hogy bizonyos bmi index muszaj a terhesseghez, es az osi termekenysegi szobrok se veletlenul olyan formájuak, mint amilyenek.

az integralt tesztemben van ilyen leiras, allitolag a sulyfelesleg csokkenti a down kor eselyet is.

ne aggódj, van mibol adni neki :D

2008. dec. 12. 14:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
en is tul sulyal kezdtem a terheseget es egy dekat nem hiztam magamra! 5 kilo ment fel kb abbol 3 kilo a gyerek volt a tobbi magzatviz placenta,szoval akarmikor mentem ellenorzesre mindig mondtak fogytam,de viszont a szoptatasnal hiztam rendesen:))
2008. dec. 12. 14:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én 120 kg-mal estem teherbe(igaz 180 cm vagyok, de így is jelentős a túlsúly), 14 kilót szedtem fel, 3 hete szültem. Szüléssen egyből lement 10 kiló, és az utána lévő két hétben további 6. Tehát most 3 héttel a szülés után kevesebb vagyok, mint amennyivel kezdtem. Nem tartottam szigorú diétát, majd hülye leszek terhesen, de arra nagyon odafigyeltem, mit és mennyit eszem. Terhesség alatt minden eredményem jó volt, cukor, vérnyomás stb. tökéletesek voltak. Nem tudom, te hány kiló vagy? Simán ki lehet hordani a babát nagy súlyfelesleggel is, csak sokkal jobban kell vigyázni!
2008. dec. 12. 14:39
 14/17 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a többieknek is a válaszokat, sokat segítettek
2008. dec. 12. 16:37
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én 92,4 ről kezdtem, most vagyok 37 hetes, és 102 kg vagyok, tehát eddig +10kg.

szerintem nem olyan sok :))

2008. dec. 12. 17:46
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 135kg-val kezdtem és most 145kg vagyok 175 cm. Engem a védőnő piszkál a súlyom miatt. Szerinte nem fogom tudni megszülni a babám. A héten voltam főorvos nagy tapasztalattal tudó orvosomnál, és mondtam neki a császárt nagyon kiakadt hogy jelentheti ezt ki a védőnő. A kövérség nem függ össze a szüléssel kövér kismama is szépen meg tud szülni ezt mondta a dokim. Elég szépen nő a pocim 26. hétben járunk nagy a seggem :-( ennyi. Az összes leletem jó eddig nem hánytam és jól érzem magam! A babócám érzem rendesen. A védőnőre vissza térve nem hallgat szívhangot mert kövér vagyok, vérvételen van olyan aki rinyál nem tudja levenni a vérem aztán mégis sikerül!!

Boldog babavárást kívánok!

Puszil

Egy nagyon boldog kövér kismama :-))

2008. dec. 12. 18:37
 17/17 A kérdező kommentje:
utolsónak sok puszi,boldog babavárást, és mégegyszer mindenkinek hálás köszönet a bíztató válaszokért!!!
2008. dec. 12. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!