Baj, ha valaki nagy túlsullyal kezdi a terhességet?

meg annyi, hogy bizonyos bmi index muszaj a terhesseghez, es az osi termekenysegi szobrok se veletlenul olyan formájuak, mint amilyenek.
az integralt tesztemben van ilyen leiras, allitolag a sulyfelesleg csokkenti a down kor eselyet is.
ne aggódj, van mibol adni neki :D

Én 92,4 ről kezdtem, most vagyok 37 hetes, és 102 kg vagyok, tehát eddig +10kg.
szerintem nem olyan sok :))

Szia!
Én 135kg-val kezdtem és most 145kg vagyok 175 cm. Engem a védőnő piszkál a súlyom miatt. Szerinte nem fogom tudni megszülni a babám. A héten voltam főorvos nagy tapasztalattal tudó orvosomnál, és mondtam neki a császárt nagyon kiakadt hogy jelentheti ezt ki a védőnő. A kövérség nem függ össze a szüléssel kövér kismama is szépen meg tud szülni ezt mondta a dokim. Elég szépen nő a pocim 26. hétben járunk nagy a seggem :-( ennyi. Az összes leletem jó eddig nem hánytam és jól érzem magam! A babócám érzem rendesen. A védőnőre vissza térve nem hallgat szívhangot mert kövér vagyok, vérvételen van olyan aki rinyál nem tudja levenni a vérem aztán mégis sikerül!!
Boldog babavárást kívánok!
Puszil
Egy nagyon boldog kövér kismama :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!