Túlsúllyal kezdte vki a terhességet? Mennyivel? És mennyi ment fel a közepére, végére? Kellett vmilyen diéta?
Szia!
Én 94 kilóval kezdtem, most vagyok 17 hetes és 90 kiló. Nem diétázom (senki nem is mondta hogy kéne), csak egyszerűen nem tudok enni, mert mindentől hányingerem van még mindig. :(
Az első terhességemet 84 kilóval kezdtem és 96 kilóval mentem szülni, de akkor sem kellett diétáznom. (Egyébként 173 cm magas vagyok.)
Szia!A babavárás előtt is volt rajtam pár kiló felesleg,72 kg-val kezdtem majd majdnem 100 kilósan mentem a szülőszobába :O
Gyakran nézegetem a kiskönyvemet,átlagosan havi 3-4 kilót híztam.Megjegyzem,teljes mértékben az én hibámból,ugyanis nem figyeltem arra,hogy mit eszek.Sok édességet,kenyeret és mindenféle szénhidrátdús ételt magamba tömtem.:(
Hát,kisfiam most 7 hónapos én pedig még küzdök plusz 10 kilóval,de nem aggódom,szépen lemegy,lassan és fokozatosan.
Diétáznom nem kellett,a védőnő ennek ellenére mindig csúnyán nézett rám,amikor a mérlegre álltam....dehát végül semmi probléma sem adódott abból,hogy ennyit felszedtem.
Szia!
1. terhesség 52 kg-val kezdtem 96 kg-val mentem szülni....
2. terhesség 99 kg val kezdtem 107-tel mentem szülni
3. terhesség 107-tel kezdtem most vagyok 101 16 hetesen
Ehhez 175 cm vagyok, szóval ez túlsúly a javából!
De miután befejeztük a reprodukciót ígérem lefogyok! :D Ha nem is 52-re, de 65-re szeretnék! :)
szia! sajnos az első terhességem alatt 65-ről 90 kg-ra híztam. aztán nem bírtam fogyni, 79 kg voltam, ahogy kijöttem a kórházból (sokat vizesedtem, az ment le hamar). aztán fél év torna, diéta, semmi fogyás.
megint terhes lettem, 79 kg-al. közben kiderült, a pajzsmirigyem a ludas a duciságban, de ezzel mér csak szülés után lehet foglalkozni.
most 20 hetes vagyok, 80 kg. nem diétázom, de figyelek, mennyit és mit eszem. remélem, nem fogom sokat hízni :)
első babás vagyok, 83kg-mal kezdtem, az elején eléggé odafigyeltem, 26.hétre jött fel az első kiló. Aztán azért beindult... most a 38. hétben járok és 10 kg jött fel. Már alig várom, hogy meglegyen a baba és akkor legalább egy pár kg lemegy. Ha szoptatás mellett/után lehet, megpróbálok lefogyni, mert most 174 cm vagyok. 70 kg a vágyálmom, de most első a baba.
Én mondjuk abban hiszek, hogy szoptatás alatt is oda lehet figyelni, hogy minőségi ételeket egyél, ami nem olyan hízlaló, mert mondjuk a csülkös pacal nem hinném, hogy a legjobb az anyatejnek :)
De salátán sem élnék. Megpróbálom megtalálni az arany középutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!